Струмица

Абе, кажејте прво термин, од дека да знам за кој ден се работе, мош на работа ќе сум, а и какви 3-4 екипи, едвај 5 души се пријавии :) Арно ќе е да се собераме за две екипи, и најглавното, јас сум голман :helou:

1.ЕнерџиНо.1
2.Тазз(боомбој)
3.Гиш
4.Ице-Струмица
5.Хендсам:)
6.KiKaC

1.ЕнерџиНо.1
2.Тазз(боомбој)
3.Гиш
4.Ице-Струмица
6.KiKaC
7.VaZzilL

Идам и јас! :)

кој кжа ути струмичајнте гувуриле дијалекно ми нии тка си гувореме

Абе чекајте и вии па сношто енос напишах кој сака кој не... има време ама сигурно кее викендо недела најпогодно... :)

Сакане и можене се различни работи, јас сакам да одам на Марс, ама не бива, тава е исто, значи јас сакам да дојдам, ама од дека да знам дали ќе можам баш тогај :) Значи, напишејте датум, па да се пријаваме.

Прво да се збераме народ па после ке договораме датум шо кее погоден за сите.:wink:

1.ЕнерџиНо.1
2.Тазз(боомбој)
3.Гиш
4.Ице-Струмица
6.KiKaC
7.VaZzilL
8.Rizteta

Одаме дечки. Јас сум дефанзивец.:helou:

Ако треба некој за топки гонене, кажејте :)

Само шо се враќам од баиро, бех до манастиро горе, абе убавина, него ... алал да и е на таа младина, една купа народ оде и се враќе, сите се рекреират, а сигурно и ного форумџии имаше, га видех Еци (хи! :)), се одмараше на скалите пред манастиро, неможеше да издрже :baeh::helou:

Само шо се враќам од баиро, бех до манастиро горе, абе убавина, него ... алал да и е на таа младина, една купа народ оде и се враќе, сите се рекреират, а сигурно и ного форумџии имаше, га видех Еци (хи! :)), се одмараше на скалите пред манастиро, неможеше да издрже :baeh::helou:

Денеска сабота, немаше толко народ, одмарат за вечер, сите имат „утакмици“. Преку недеелта има повеќе народче. Денеска беше убаво и зароси малко, да разладе.

Е другар, каков е тај здрав живот ако преку ден се рекреираш, а вечерта алкохол, цигаре?! Џабе е, уствари, полошо е?! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom