Струмица

Денеска сабота, немаше толко народ, одмарат за вечер, сите имат „утакмици“. Преку недеелта има повеќе народче. Денеска беше убаво и зароси малко, да разладе.

Moра за сабота вечер да има лесни подготовки у теко на дено. Иначе мене ме мрзе да се качувам до горе ама ај од таа недела мош ќе почнам да акам секој ден нагоре :)

Count me IN :)

1.ЕнерџиНо.1
2.Тазз(боомбој)
3.Гиш
4.Ице-Струмица
5.Хендсам
6.KiKaC
7.VaZzilL
8.Rizteta
9.ДоН ЏеЛаТиМуС

Јас се разбирам у фудбало исто како шо се разбирам у микробиологија. :pos2:

Али можно е да дојдам, битна е дружбата нели ? Ако оде ногата на рефлекторо не сум крив. :pos2:

Значи и јас сум ин, само ќе ставам прашалници оти нема да е 100 посто сигурно, ама 80 посто секак ...

1.ЕнерџиНо.1
2.Тазз(боомбој)
3.Гиш
4.Ице-Струмица
5.Хендсам
6.KiKaC
7.VaZzilL
8.Rizteta
9.ДоН ЏеЛаТиМуС
10. Виктораниус ??

Јас се разбирам у фудбало исто како шо се разбирам у микробиологија. :pos2:

Али можно е да дојдам, битна е дружбата нели ? Ако оде ногата на рефлекторо не сум крив. :pos2:

Значи и јас сум ин, само ќе ставам прашалници оти нема да е 100 посто сигурно, ама 80 посто секак ...

1.ЕнерџиНо.1
2.Тазз(боомбој)
3.Гиш
4.Ице-Струмица
5.Хендсам
6.KiKaC
7.VaZzilL
8.Rizteta
9.ДоН ЏеЛаТиМуС
10. Виктораниус ??

Еее дај не се зафркави..ак не те бива ела само да навиваш. Нек падне салам фудбал :)

a и ако веќе идаш да играш јас викам как шо не се знааме, да бидаме така как шо сме пријавени ПАРНИ / НЕ ПАРНИ

1.ЕнерџиНо.1
2.Тазз(боомбој)
3.Гиш
4.Ице-Струмица
5.Хендсам
6.KiKaC
7.VaZzilL
8.Rizteta
9.ДоН ЏеЛаТиМуС
10. Виктораниус

Тим 1 vs Tим 2

Шо викате за предлого? :)

Арно бе ај нема да играм ќе навивам јас, барем за навиване знаате сите каков хулиган сум само ако не даде Ицето гол сите ќе ве колам :pos2:

Иначе некој другпат ќе свртаме кошарка, па да ве направам маленки деца. :wink:

Еее дај не се зафркави..ак не те бива ела само да навиваш. Нек падне салам фудбал :)

a и ако веќе идаш да играш јас викам как шо не се знааме, да бидаме така как шо сме пријавени ПАРНИ / НЕ ПАРНИ

1.ЕнерџиНо.1
2.Тазз(боомбој)
3.Гиш
4.Ице-Струмица
5.Хендсам
6.KiKaC
7.VaZzilL
8.Rizteta
9.ДоН ЏеЛаТиМуС

Тим 1 vs Tим 2

Шо викате за предлого? :)

Значи тај шо ќе се пријава как 10ти е од кај Тим 2

на кошарка ке те напраам маленко дете,ама прво фудбал..значи се зберааме 10 уште 2-3 и може да га договорам...за тимовто ке видаме бе..

на кошарка ке те напраам маленко дете,ама прво фудбал..значи се зберааме 10 уште 2-3 и може да га договорам...за тимовто ке видаме бе..

Шо ќе видаме. така ка не се знааме е поинтересно
шо там ка ќе одаме ке се видаме и ќе се бираме...
јас викам така да е...најарно е

Ти на мене ако ме направаш на кошарка маленко дете, јас давам отказ од форумо. :pos2:

Абе ке се договораме..мош нема да се согласат сите..
димитар кога сакаш кажи...

Арни се тимовите ка не се знааме кој сме и шо сме. Битно е струмичани сме и на форумо сме. Ако биде 12-0 за некој, ке се сменеме:wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom