Струмица

Јас сакам да сум у форма, ама нејкам да трчам... Чаре? :pos:

Љупи Краставици:pos2: а иначе секоо сабалее накај 7-8 саато може да ме виите на баиро:)

И јас се договарах да одам сабајле у 6 саато, ама нешто не ми се оде.. ај мош утре :):)
А за таа теткицата мислам оти и јас знам за коо се работе.. :pos:

А и преги ми дадее каталог од АДСЛ, ако се приклучаш на них, 6 месеци бесплатен интернет.. до 20 јули траа!

Јас трчам преку ден накај 6 и 30 одам.. еден ден баскет еден ден трчане.. кондиција држам..за таа тетката коо е де кажејте не ми текине ?

Јас сакам да сум у форма, ама нејкам да трчам... Чаре? :pos:

И ти си братче како мене и јас нејќам ного ного да трчам, чат пат трчам 1-2 у двете недели:pos2: Ама ако сакаш да си у форма земи дома прај си Стомачни, Склекове (ама правилни, имаш на YouTube как се прават ако не знааш:helou:) и такви работи или оди на теретана ама не диги тегове, само на вреќата мај и на точако и да видаш за 1-2 месеца как ќе имаш плочки на коремо, и сите как ке се плашат од тебе....:pos2::pos2::pos2::pos2:

Икси де бе одговори на мојто прашање по пп ак не тука.. :)

И ти си братче како мене и јас нејќам ного ного да трчам, чат пат трчам 1-2 у двете недели:pos2: Ама ако сакаш да си у форма земи дома прај си Стомачни, Склекове (ама правилни, имаш на YouTube как се прават ако не знааш:helou:) и такви работи или оди на теретана ама не диги тегове, само на вреќата мај и на точако и да видаш за 1-2 месеца как ќе имаш плочки на коремо, и сите как ке се плашат од тебе....:pos2::pos2::pos2::pos2:

:pos:

Толку има да ме фати страв од него, ни на MSN нема да му пишам веќе :pos:

Малее :) да жеента сабаале беше и јас га видех стегнана беше .. ама со маж и беше.. :) :) хаха вии затва ли ооооте на баиро бе да се мањачате а не да трчате ццц...:pos2::pos2::pos2:

хаха..кажи им на другите шо одат посабајле јас одам поручок накај 6 и 30... :)

e aj na porucok nema dobri tetkici:smir:.

Поручок има млади момички, не тетка.
Ама може да се загледаш у некоо момичка и да летнаш у доло...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom