Струмица

Одаме, и тва на сабаале ка нема никој. Порочокта имало ного гужва и не се трче, само се оде.:pos2:
Ама на сабаале шо има една теткица, не кажувам коо, МАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.:vozbud::vozbud:

aj bas ke vidam koo e taa tetkica so i se manjacas tolko hehhe:pos2::pos2:inace jas lani letto u 4 ipol sabaajle odaah do tama nogo e ubavo i posle pospij si i so ubav den...saa enos ke pocnam samo od koga tava e znak prasalnik :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Не толко рано, оди накај 7 и таман ке га видаш, или на вракање или на одене

За Тв со е: Ќе има нови околу 15 канале на К.Нет во скоро време купена е опремата
За Интернетот ке се покаче само не знам кога, се стават оптички каблови.
Сигурни извори!!! :)

ИИИИИ Ставејте Premiere Erotic :pos2: И поз го Киро ќа ќе одаш белешките да зимаш :)

Одаме, и тва на сабаале ка нема никој. Порочокта имало ного гужва и не се трче, само се оде.:pos2:
Ама на сабаале шо има една теткица, не кажувам коо, МАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.:vozbud::vozbud:
Идам утре,само за теткицата..:pos:
ПС:Се зад нее ке трчам!:pos:

Идам утре,само за теткицата..:pos:
ПС:Се зад нее ке трчам!:pos:

На нејни години сигурно е најака од цела Струмица. Само пази, трче со маж и. Нем после да кажаш не сум ви кажал:wink:

ХЕХЕ Чим толко правате маабет мора да се виде коо е таа теткица, ама јас чат пат трчам сабајле накај 5-6 саато оти после ного снце пече и ударе у главата, така да не се оде а не да трчаш...:vozbud::pos2::pos2:

еее деца деца таа е таа теткица, на 40 и кусур години да прааш по една купа стомачни и бутни вежби и да си у топ форма. знам за коо се работе, сабаале ја видех со мажо горе бее у 7 саато :kesa:

Нии мисљаш не знааме коо е таа...

Знам оти знаате, само не кажувам јас, мош некој ке си га познаа тука на форумо, па јас ке сум му крив:wink:

Епа жента си држе став и здраве шо па вии саа....После баиро со маж и можам да замислам дома как вежбат за да се опуштат малце....:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Јас секој ден по 2 пати трчам. Еднаш сабајле во 7, и еднаш по 17-30 на жешкото и тва со тренерка трчам.

Јас одам накај 6 поручокта... Нема толку гужва, може да се трче.

Јас ич не одам, трчајте вии по тава жешко =))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom