- Член од
- 2 март 2017
- Мислења
- 1.396
- Поени од реакции
- 441
Znaci ovaa Kyato klima e skart kako primer denesnite ST NEO i drugi ne poznati ( slabo kvalitetni ) klimi. og @klimi.mk neka kazat dali se raboti za kineska marka i neka spodelat podetalni informacii za Kyato klimi[DOUBLEPOST=1509382073][/DOUBLEPOST]
некој Quart или шкарт, кој баш напротив не е добра понуда за тие пари! Во Хр на пример 3,5ка се нуди за 2,200-2,330 Куни, додека Lomo Eco 3,5 чини 3400 Куни (скоро 50% поскап од оваа "Kyato" клима) Верувам дека во тој однос се и во Романија (ме мрзи да барам, залудно трошење време е)... додека овде се нудат за иста цена со Ломо Еко, па и со AESI Vivax!.... Јас на нет не најдов нешто премногу за овој бренд кој носи искривено име на некогашниот гл град на јапонија (чија буква “а“ во логото на оваа клима, 90% ќе ја прочитаат како “о“... како на времето што имаше Adibas, или Panasoanic... ... 2-3 понуди во хрватска и едно 200 линкови во Романија и толку!.... На еден од романските линкови, го прават безмалку "суперинвертер".... ако добро прочитав со максимална снага на 3,5ката до 7,1kW .... не би требало да се замара човек, ма да го рекламираат дека е со Rotary компресор об брендот Toshiba. Ама и ST се исто така Тошиба ...ми се чини набргу ќе му паѓа цената под 20К, па кој сака да ризикува... ќе ни раскажува! Голема е веројатноста дека досега нема никој (или се многу малку што ја поседуваат) оваа клима во МК.