Premier League - Season 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
И уште една друга работа. Трој Дини само три натпревари казна, аналогно на коментари „абе (Ален) кај одиш со бивши затвореници, еј, ... закон, kewl“

Ми се згади и од премиерлига, и од Дини и од нагоните да се обожуваат криминални шљамови ко Дини.

У пичку материну.

I taka.

Јас мислев дека нема позабегана од фан базата на Манчестер Јунајтед со повремената фиксација кон Х фудбалер ама ова што го направиле комшииве од од Ливерпул што го изгласале Ловрен е врвот. Не ме сфаќајте погрешно ќе сфатев да беше лош фудбалер но приземјен па жал да ти падне (постот на Пеџа во фан клуб) ама за социопати како Ловрен ова е кец на десетка :cuc: тек сега нема да се трпи.
Малку ни е, цел живот да остане тука ама за следна утакмица кога ќе посере, сакам јас да им се посерам у уста на сите што го гласаа.[DOUBLEPOST=1509636694][/DOUBLEPOST]Лукас бил лош и требало да биде продаден али затоа Ловрен....

И уште една друга работа. Трој Дини само три натпревари казна, аналогно на коментари „абе (Ален) кај одиш со бивши затвореници, еј, ... закон, kewl“

Ми се згади и од премиерлига, и од Дини и од нагоните да се обожуваат криминални шљамови ко Дини.

У пичку материну.

I taka.
се согласувам, violent conduct е потежок престап од improper conduct.

20 милиони е товарот што го носи, да не беа тие лесно ќе беше ист случај како Коатес или Аспас

Кретените му праќале смртни закани на неговото семејство...

1. Не е множина, него станува збор за еден лик
2. Дете кое нема ни 14 години.
3. zs бе увек пробуваш да бидеш Чомбе? :)

Еве, сега, само што не сум земал да гуглам кој е ликот и колку биле што му праќале закани на дејан факин ловрен... :pos:

Кретен ако пишуваше, полесно ке ти е на душичката? Зш бе имаш потреба да глумиш паметен? :D

Patrice Evra's Marseille career may well be over after apparently kicking a fan in the head.

Битно дава леб и пее за понеделници :love:

Аnd he loves the game :pos:

Нема потреба да гуглаш ама нема потреба ни да глумиш паметен и да шириш дезинформации, мада прочитана книга ти е односот, пројде таков Чомбе тука, сите го памтиме.

Иначе да, се слагаме сите дека е кретенски да му пишуваш на некој дека сакаш да му ја убиеш фамилијата, поготово ако си пилиштар од 14 години и ти треба дозвола од родителите да преминеш улица.

Нема потреба да гуглаш ама нема потреба ни да глумиш паметен и да шириш дезинформации, мада прочитана книга ти е односот, пројде таков Чомбе тука, сите го памтиме.

Иначе да, се слагаме сите дека е кретенски да му пишуваш на некој дека сакаш да му ја убиеш фамилијата, поготово ако си пилиштар од 14 години и ти треба дозвола од родителите да преминеш улица.
Во европскиве земји ги наоѓаат таквите што изигруваат шерифи по интернет, полицијата има овластување да лови и по социјални мрежи. Мислам дека лани на Варди некој му се закани за ќерка му па го прибраа во ќорка.

Во европскиве земји ги наоѓаат таквите што изигруваат шерифи по интернет, полицијата има овластување да лови и по социјални мрежи. Мислам дека лани на Варди некој му се закани за ќерка му па го прибраа во ќорка.

Абе ова е дете некое од 13 или 14 години, мислам дека не е ни свесен каква глупост направил, сигурно сам кажал на мајка му дома и плаче цело време од страв пошто другарите сигурно го заебаваат како ќе оди у затвор и ќе го ебат постари чичковци :D[DOUBLEPOST=1509666399][/DOUBLEPOST]Еве го лиглето, пред пола година сам си напраил монтажа од Ловрен кога го дава голот против Дортмунд у ЛЕ :D

22894124_2159611030730976_7084292721347929071_n.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom