- Член од
- 10 октомври 2011
- Мислења
- 6.299
- Поени од реакции
- 10.450
axaxaaxa по епизодата не можеш да си chill. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од кај го извадија небитниов Моралес. Јао човече.
Никој не го ни памти од пред 10 години.![]()
Веќе стварно се чуствувам како ретардиран гледајќи ја серијава, ова епизода беше дно, катастрофа мене ми беше срам и ми беше незгодно од некои сцени, како да играат деца на маало креирајќи свои фантази дека се борат против нешто. Не знам како тие "глумци" се согласија да "глумат" ваква нештоСеријава ја гледам зш ми е топ за мозокот на пасење да го пуштиш и дека имам принцип да не оставам работи недовршени инаку ова е класично вреѓање на интелигенција.
Исто како што Ештон Качер се согласи да го глуми Волден у 2 и пол мажи. Парите го праат своето, инаку не глеам кај би се завршила серијава ако продуцентите одамна кажаја дека не било поентата да се најде причина и лек за зомбињата... Сите ќе си ја изглеаме ради шо сме почнале да ја пратиме од старт и тоа е тоаВеќе стварно се чуствувам како ретардиран гледајќи ја серијава, ова епизода беше дно, катастрофа мене ми беше срам и ми беше незгодно од некои сцени, како да играат деца на маало креирајќи свои фантази дека се борат против нешто. Не знам како тие "глумци" се согласија да "глумат" ваква нешто
Серијава иде во ист правец на ЛОСТ![]()