Soccer Manager (Kajgana Champions League)

Кој му мава report на Џими????????????

• Вкупно гласачи
    7
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Брееј 2 порази и двата од Интер.. Ваљда пошто имаме договор за Матиќ у случај @VardarVoSrceto да не избори пласман во прва лига. xD
Ако немам повреди на клучни играчи би требало да бидам во топ3. Е сеа за влез во прва лига повеќе е прашање на среќа.

Комплекситееееее на гејпионс сељачето колку само он го пушел доказ се трофеите.
Гејпионс нејќе Клип4е да постоии но затоа е тука Џими титула да освоиии.:roker:

Комплекситееееее на гејпионс сељачето колку само он го пушел доказ се трофеите.
Гејпионс нејќе Клип4е да постоии но затоа е тука Џими титула да освоиии.:roker:
Каква титула синко, 7ми си со едвај 15 освоени поени. :icon_lol:

@Донев и тука се распадна бе, хахахахаха. Прв беше и еве го сега со 5 порази во последните 6 меча. :pos:

Каква титула синко, 7ми си со едвај 15 освоени поени. :icon_lol:

@Донев и тука се распадна бе, хахахахаха. Прв беше и еве го сега со 5 порази во последните 6 меча. :pos:
Главната причина за тоа ми е во потпис...
Ама и само во првата се замарам, другиве штом отворам и видам дека се над 90%, го оставам истиот тим :D

Главната причина за тоа ми е во потпис...
Ама и само во првата се замарам, другиве штом отворам и видам дека се над 90%, го оставам истиот тим :D
Па во Валенсија и јас не би се замарал со оглед на тоа што си 3 пати послаб од конкуренцијата. :D

Ќе правите рестарт на оваа лига ?

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Никако никого неможам да убедам да ми продаде играч од Јуве.

Затоа. :D

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Боро ми пуштил Елмас во игра и детето ме растури со гол и асистенција. Цел тим ќе го пратам во Авганистан, во првите редови со Боатенг, Хумелс и Хави Мартинез.

Го допрев дното како менаџер.

Само од мигранти губам бодови во лигава. Прошло коло од некој кинез изгубив, сега од Чилеанец :boksix:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom