Soccer Manager (Kajgana Champions League)

Кој му мава report на Џими????????????

• Вкупно гласачи
    7
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Извади бод, па ќе те частам уште еден состав :D Ах, како изгубив од тебе прошло коло :(
Ми се повредија Бенатиа, Барзали и Маркисио на подолго, и ради тоа наредив три порази, без нив ќе се борев за титула. :D

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Ќе видиш сега кога ќе ми скокне цел напад. :cool:

Плус сеуште има надеж за едно изненадување во средниот ред. :P

P.S. Минута молчење за 2737393 милионскиот ПСЖ хахахахахха @JimmyFloydBottleBank
Е да бе милионски без нејмбар.
Не ми се ни игра лигава затоа и испаднав тим неам сменето од пред 3 месеца. Да бидем искрен само Ворлдот ми се игра ради што иам 250 младунци у тим.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.849
Поени од реакции
44.257
Не ми се ни игра лигава затоа и испаднав тим неам сменето од пред 3 месеца. Да бидем искрен само Ворлдот ми се игра ради што иам 250 младунци у тим.
Па кога не правиш трансфери шо ќе ти се игра :kuracc:

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Дај Матуиди ако не играш. :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.849
Поени од реакции
44.257
Не не, ќе игра.. Направи си нов проект сега, со свеж состав во втора лига хахахаха

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Не не, ќе игра.. Направи си нов проект сега, со свеж состав во втора лига хахахаха
Тоа и ми планот. Ќе се вратам јачи него икад, али не ко Миле Китич, него ко Клип4е у Еуропа Лига.:ROFLMAO::ROFLMAO::LOL:

Член од
30 ноември 2013
Мислења
2.163
Поени од реакции
4.717

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.849
Поени од реакции
44.257
Барса станала шампион на крај, го нема @Tоni да се пофали. :D

Real Madrid, Barcelona. Шпанска доминација сега за сега. Да се малку посериозни @Донев и @dragonsky наредна сезона доаѓаме по вас!!![DOUBLEPOST=1512087240][/DOUBLEPOST] dsa.jpg

hahahaha колкави се шансите Пол Клемент и Кике Санчез Флорез да се еден ист човек? :icon_lol:

Последно уредено:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.849
Поени од реакции
44.257
Славев досега со играчите. Меси нешто испи повеќе па го однесов до дома. :D

Иначе и ПСЖ ми заврши работа па и да изгубев од Јуве ќе бев шампион.

Еве го:pos:

Член од
30 ноември 2013
Мислења
2.163
Поени од реакции
4.717
Честитки за Барса, среќа што тепаа, затоа што на Серхио Рико баш сега му текна да извади 4 рејтинг и да прими 3 гола, ќе се убиев ако и Барса кикснеше колово. Блиску бев, ама на крај веројатно сам си ја изгубив титулата, многу глупи киксови, како и овој последниов :D Со Барса 3 победи во меѓусебните дуели, ама затоа 2 порази и нерешено со Арсенал кој заврши последен. Како и да е, успешна сезона за Дортмунд, второ место и куп-шампиони.
Веќе се работи на засилување на екипата за следната сезона, а првично акцент се става на одбраната, па за таа цел во екипата стигнува Леноардо Бонучи, штопер со најдобар рејтинг на играта заедно со Рамос :rolleyes:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.849
Поени од реакции
44.257
И од Јунајтед се одјавуваме од сезонава со одлични резултати. Главната цел постигната - директен пласман во прва лига, плус освоен првиот трофеј - КЛШ Шилдот каде ги тепавме и Реал и Барса во 1/2 финале и финалето.

Леонардо Бонучи за жал се реши да не напушти, но добиваме 2 квалитетни играчи од кои едниот е францускиот стопер Лапорте, а за другиот ќе ве информираме утре откако ќе се комплетира трансферот. Денеска исто така Гонзало Гуедес потпиша за црвените ѓаволи, огромен талент кој со сигурност ќе биде дел од иднината на Манчестер Јунајтед. Се работи на уште еден трасфер, кој всушност е и договорен уште пред некој месец, и се надеваме дека формалностите ќе се средат до стартот на новата сезона.[DOUBLEPOST=1512126536][/DOUBLEPOST]сад

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom