Татар, ај сиктер.Некоj тука ми збори за Страцин. Каква работа има фиромскиот пешкир таму кога се тепале Бугари и Срби?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Татар, ај сиктер.Некоj тука ми збори за Страцин. Каква работа има фиромскиот пешкир таму кога се тепале Бугари и Срби?
Некоj тука ми збори за Страцин. Каква работа има фиромскиот пешкир таму кога се тепале Бугари и Срби?
Џабе, ниедна пара не вреди до толку да останеш без другари, во Маракана да пиеш пиво во ќош како мисир и да нема со кој ни што правиш како си муабет да направиш.
![]()
еве го и Зебрњак, славење на туѓа окупација
„Како што кажа претседателот..“, му ебам тоа мекотелот гнасен.Гитла бе
Си нашол поотмени другарчиња војводата Брус Вејн, не се замара со рајата во Маракана. А мислев го исшутутирале од партија до сега.
Договорот не е примен во собранието на Бугариja се уште. Лажни са ти податоците.Добро ете ке одиме по твое, не изгубибвме ништо, напротив добивме. Што точно добивме можеш да ми кажеш освен тапшање по рамо ?
За договорот колку е добар или штетен доволно ми кажува фактот дека бугарскиот парламент го изгласа едногласно без нити еден глас против. Нити еден( ако не сум грешка ама мислам дека не сум колку што пратев ). Така да повели објасни зошто тој фамозен договор за добрососедство на кој инсиситраше Бугарија ( не ние ) и кој бугарскиот парламент го усвои едогласно е толку поволен за нас или што толку добивме со него да дури цел бугарски парламент вклучувајчи ги и најнационалистичките партии во тој ист парламен го прифатија без збор.
Кај чекаме 30 години, ке почекаме уште некоја, не е проблем тоа. Чим Бугарија ни е ветер во грбот помина лошото. Нема зима за нас.Pa dobivme toa shto sega ekspresno ke ja primat nashata drzhava vo EU i NATO. Se znae kolku vrvi zborot na "bratjata" kaj EU.
Ako oni dadat zeleno svetlo nishto ne mozhe da ni go poprechi patot kon svetlata idnina i blagosostojba.
Него што праеш со комшииве ќе се зближиш или не, дрва за зима, реновирање, финансиска помош, фати се за работа, нема политичка поделба, сега сме сите исто.Е како само Заев, нели имаше интервју Груевски на Алфа и Сител две вечери по ред?
Ја те прашав нешто, ти ми маваш некој беден обид за спин. Тоа проаѓа у некој месен комитет, не кај мене.Него што праеш со комшииве ќе се зближиш или не, дрва за зима, реновирање, финансиска помош, фати се за работа, нема политичка поделба, сега сме сите исто.
и што со фб коментарите таму ??
Ај, ваљда и овој ќе свири клавир.
Можи не велам не, јас од ова се раководев. За нешто гласаја во секој случај.Договорот не е примен во собранието на Бугариja се уште. Лажни са ти податоците.
КЗ вика од 1-10. Зависи како ЈО ќе го квалификува делото.Ти си правник, колку минимум години го следуваат за организирањето на 27 април? 5? 10?
Ќе му го направат газето ко врањска труба во КПД![]()
не, не можеш да имаш ПИМ мерки во време на избори..Изјавата на МВР навидум е игра на зборови но сепак најверојатно е точна. Најверојатно е точно дека не се прислушкува никоја опозициона партија, односно е точно дека не се прислушкува ДПМНЕ. Сигурно дека нема налог за прислушкување партија ДПМНЕ затоа што нема истраги и обвиненија против партијата ДПМНЕ и тука МВР сигурно не лаже, но сигурно има налози за пим мерки против поединци од таа партија, многу поединци од таа партија, но налозите не гласат на име ДПМНЕ туку на име Грујо, Гордана, Миле..... тие поединци и ако си заминат или бидат набркани од ДПМНЕ, истрагите а со тоа и пим мерките за прислушкување против нив ке си продолжат. Значи треба да правиме разлика помеѓу партија како правно лице против кое нема налог за пим мерки и нејзини членови како физички лица за кои најверојатно има пим мерки и кои партијата ја поистоветуваат со себе.