MS-13
007
- Член од
- 12 октомври 2017
- Мислења
- 52
- Поени од реакции
- 43
Kolku edna firma sredno po golemina...znae li nekoj kolku dusi rabotat vo sjo kaj katicaa
Kolku edna firma sredno po golemina...znae li nekoj kolku dusi rabotat vo sjo kaj katicaa
Samo od vemeroto zemaat plata? Ja pa mislev od aktivnosta na forumdgiiite...мора. земаат плата од рекламен простор. живеат... (сосема разбирливо е)
мада интересно е да видиш на форум кај што повеќе од пола „администрација“ (читај тука модератори и админи) се или од шарените или про сдсм да ти го рекламираат ве-ме-рe-то на ТОЛКАВИ банери
не дека има врска едното со другото, али just saying...![]()
![]()
![]()
![]()
Со пасошот може и понеси си и истечна лична карта за секој случајДали на денот на избори МВР односно подрачните служби ќе издават лични карти за да можеш да гласаш? Истечена ми е па сакам побрзо да ја сменам![]()
tuu vidi odgovor so mi dadiKolku edna firma sredno po golemina...
Paa braat otprilika 50-70tuu vidi odgovor so mi dadi
sredna firma moze da bide 20 30 dusi, a moze da bidde i 100 200 dusi
чувството....Што прво доаѓа мислата или чувството?
Се сложувам,но мислам дека не секогаш е така.чувството
Sent from my iPhone using Tapatalk
секогаш еСе сложувам,но мислам дека не секогаш е така.
не функционира тоа туку така у покерот кога зависиш и од др факториНе е,патем кога си лав не важно колку овци има на покер масата.
Ама ако не ја најдеш овцата додека играш, голема е веројатноста дека ти си била тааНе е,патем кога си лав не важно колку овци има на покер масата.
Можеби,сакам да знам дали прочита убаво што сум напишала?Ама ако не ја најдеш овцата додека играш, голема е веројатноста дека ти си била таа![]()