Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знам.Ustata kaj lugjeto sodrzi najvekje bakterii,pa duri mnogu poveke I od WC solja.
Bez zaebancii.
Тастатурата содржи најмногу бактерии.
Знам.
Небројни текстови на интернет сум читал за тоа како X предмет има поише бактерии од WC шоља, па се решив да прашам дали има почисто нешто у станот, од WCшоља.
Ама во устата огромен дел од тие бактерии помагаат да се чуваат устата и забалото здрави. А за огледалото нема врска што не го допираш, се лепат бактерии и на него со оглед на тоа што е во вц. Баш и на mythbusters имаше епизода со ова, поточно со нова четка за заби. Стерилна, ја оставија во вц и никој не ја фаќаше недела дена, не па да се мие заби со неа. Целата беше налепена со секакви бактерии.Ustata,taka vikase mojot professor po Infektologija.[DOUBLEPOST=1507669483][/DOUBLEPOST]
Pocisto valjda ogledaloto bi bill.Ne go dopiras.
ДаДечки утре за студенти важи беспари вожњата со воз ?
Ама во устата огромен дел од тие бактерии помагаат да се чуваат устата и забалото здрави. А за огледалото нема врска што не го допираш, се лепат бактерии и на него со оглед на тоа што е во вц. Баш и на mythbusters имаше епизода со ова, поточно со нова четка за заби. Стерилна, ја оставија во вц и никој не ја фаќаше недела дена, не па да се мие заби со неа. Целата беше налепена со секакви бактерии.
Дали на денот на избори МВР односно подрачните служби ќе издават лични карти за да можеш да гласаш? Истечена ми е па сакам побрзо да ја сменам![]()
Мене ми треба личната карта истечена ми е , а специјално да одам два пти до подрачна служба во Битола за таа намена нема смисла.Mozes i so pasos da glasas.
Dali mora forumov da bide optereten so politichki reklami?