Знам.Ustata kaj lugjeto sodrzi najvekje bakterii,pa duri mnogu poveke I od WC solja.
Bez zaebancii.
Ustata,taka vikase mojot professor po Infektologija.[DOUBLEPOST=1507669483][/DOUBLEPOST]Тастатурата содржи најмногу бактерии.
Pocisto valjda ogledaloto bi bill.Ne go dopiras.Знам.
Небројни текстови на интернет сум читал за тоа како X предмет има поише бактерии од WC шоља, па се решив да прашам дали има почисто нешто у станот, од WCшоља.
Ама во устата огромен дел од тие бактерии помагаат да се чуваат устата и забалото здрави. А за огледалото нема врска што не го допираш, се лепат бактерии и на него со оглед на тоа што е во вц. Баш и на mythbusters имаше епизода со ова, поточно со нова четка за заби. Стерилна, ја оставија во вц и никој не ја фаќаше недела дена, не па да се мие заби со неа. Целата беше налепена со секакви бактерии.Ustata,taka vikase mojot professor po Infektologija.[DOUBLEPOST=1507669483][/DOUBLEPOST]
Pocisto valjda ogledaloto bi bill.Ne go dopiras.
ДаДечки утре за студенти важи беспари вожњата со воз ?
парите исто имаат еден тон бактерииАма во устата огромен дел од тие бактерии помагаат да се чуваат устата и забалото здрави. А за огледалото нема врска што не го допираш, се лепат бактерии и на него со оглед на тоа што е во вц. Баш и на mythbusters имаше епизода со ова, поточно со нова четка за заби. Стерилна, ја оставија во вц и никој не ја фаќаше недела дена, не па да се мие заби со неа. Целата беше налепена со секакви бактерии.
Mozes i so pasos da glasas.Дали на денот на избори МВР односно подрачните служби ќе издават лични карти за да можеш да гласаш? Истечена ми е па сакам побрзо да ја сменам
Мене ми треба личната карта истечена ми е , а специјално да одам два пти до подрачна служба во Битола за таа намена нема смисла.Mozes i so pasos da glasas.
мора. земаат плата од рекламен простор. живеат... (сосема разбирливо е)Dali mora forumov da bide optereten so politichki reklami?