Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Не изигра ништо подобро Интер ама си ги искористи сите шанси што им се пружија... Одбраната на Милан катастрофа класика!

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Леле каков пенал судеше на крај еј.

Нерешено најреално ќе беше, Интер бољи у прво Милан каде каде посреден у второ.
Зашо немаше прегледување на ситуацијава бе?

Она немаше врска, немаше ни да ја стигне овој топката, али ај јбг тоа е.

Најлошо е што несреќно изгубија и сеа Монтела ќе добие подршка :rolleyes:

И Таљавенто уште еднаш не смее да суди утакмици на Милан, едноставно ова е премногу

Пеналов на крајот можеше и да не го свирне, стварно.
Милан откога смени формација беше подобар противник во второ полувреме.

Се на се добар натпревар беше, го заслужи епитетот дерби во буквална смисла.

Можеби нерешен резултат ќе беше реален резултат, но едноставно можеби ова беше карма за Милан за одиграното прво полувреме.

За Интер што да кажам искористија се што им се укажа освен шансата на Едер кога можеше да го реши натпреварот на 3-1.

Икарди е world class играч тоа е очигледно.

Прееска имаше дабете пенал за СаутХемптон. Си ја шутна накај гол-аут, не ја стигаше, ни теоретски, ама бидејќи беше потсопнат, оп пенал.
Фаул беше, ама стигање ни со полиција ќе немаше.

пеналон се свири до 80та минута, не е пенал за 90та никако ама ок, ќе бркаме куп уефа :cool:

Прееска имаше дабете пенал за СаутХемптон. Си ја шутна накај гол-аут, не ја стигаше, ни теоретски, ама бидејќи беше потсопнат, оп пенал.
Фаул беше, ама стигање ни со полиција ќе немаше.
Ја гледав и истата ситуација си ја поврзав, безвезе таа беше ептен, мора ова да се реши некако. Може пример да не е пенал, али да се даде жолт.

Пред мечот:

Bonucci: "Moramo uraditi sve da od Icardija napravimo duha." - dobar posao xD.

После мечот:

3500.jpg

Убав натпревар во секој случај.
Родригез од Милан мн. слаб ми се гледа. Во напад особено многу очаен.
Како и да е првенствово до сега е мн. интересно. :)

Убав натпревар во секој случај.
Родригез од Милан мн. слаб ми се гледа. Во напад особено многу очаен.
Како и да е првенствово до сега е мн. интересно. :)
Prvenstvoto e interesno posto ovaa sezona se oseka deka juventus ne e dotolku superioren kako sto bese proslite godini i ima razmrduvanja na tabelata po toj povod ocekuvam dosta interesna sezona i golema bitka na poveme ekipi za titula.

пеналон се свири до 80та минута, не е пенал за 90та никако ама ок, ќе бркаме куп уефа :cool:
:pos::pos::pos:
Супер логика нема што, до 80та е пенал, во 90та не е, Курајбер Боб панталоновски.

У право беше братот Марли коа викаше дека Биглија ќе игра прва постава у Интер, денеска одлично играше за нас, таква реакција за вториот гол на Икарди не се гледа секој ден, одлично ни ја поврзуваше средината со нападот, доктор.

Боринот најдобар играч у Милан.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom