Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Наполи веќе неколку сезони имаат играчи што добро се познаваат и се воиграни, ама заборавивте кога даваа бодови на екипи како Пескара, Џенова, Сасуоло и Палермо. Од овие изгубија 10 бодови и титула. И плус ако се додадат двата порази од Аталанта.
Два натпревари гол не им дадоа, тогаш убави пари ми скинаа. :tapp:

Очекувам повторно да губат бодови против вакви екипи во период кога ќе играат ЛШ и ќе има замор кај играчите.

Дрвото Игуаин 2 - 100% ги утна, уште првата ко ја промаши знаев дека ќе го примиме. Да погедеше едната на 1-0 ќе беше друг муабет. Лацио си ја заслужи победата после зицерите на Дрвото Лацио тотално си ги заслужи головите и победите, заслужија да победат и то со можеа и уште еден гол да дат. Нема шо да се буниме таја е вистината.

Заслужено Лацио не треснаа двапати од земја, Инзаги го изеде Алегри и во Рим и во Торино. Јуве би требало да ја поправи играта наредниов период, не смее веќе да има вакви бледи партии како синоќа со Лацио и онаа со Аталанта од пред две недени.

Вечер ќе има смеење на Дерби Дела Мадонина :)

[emoji123] [emoji123] [emoji123]
eb448e2675605d1618cc66a86a407bea.jpg

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

problemot kaj napoli e delaurentis, igraat redovno vo LS, lapaa pari od iguain, ne se zasilija dovolno, imaat dobri startni 11, ama losa klupa, do dusa napadot najmnogu im e sjeban so alternativi, sredinata im e ok, za odbranata poim neam kako stojat so bekovi i odbrana, sari celo vreme igra isti 11.
Imaat i verna publika, da donesea nekoja zvezda pak ko iguain koga go zemaa, sekoj mec full kapacitet ke im bese popolnet, najdobri navivaci imaat ama jebiga, stisnat gazda, do sea imaa uslovi barem edno skudeto da osvojat.

Nego ovoj Inzagi ispaga dobar trener deka ke bide, ima golem potencijal ocigledno, lani u kalakurnica ekipa dojde koga bielsa im udri recka, uzasna uprava imaat so albinoto tare ko tehnicki direktor, kuckata na lotito taka da super rezultati vadi, a i od imobile naprai igrac u pm, prethodno tipot se izgubi u sevilja, dortmund a i u torino bese meh otkako bese pozajmen od sevilja, inace pred dortmund gazese i za torino.

Roma so EDF se sasuolo vol 2, samo 10 pati pojaki na hartija, takticar nula, neznaes na sto si so nego, totalno nadigrani vcera, odamna ne sum gi videl roma da se branat na domasen teren a sezonava toa se desi i protiv napoli i protiv atletiko ej .. poim za defanziven fudbal sto se, na kraj 1 ton sreka imaa sto ne izgubija.

za odbranata poim neam kako stojat so bekovi i odbrana

Кристијан Маџо им е замена во одбраната, штета што се пензионираше Салваторе Ароника со цицките, добар пар беа назад на времето :)

премногу слаба одбраната на милан , со 5ца бекови , премногу лесно примаат голови

Фантазија

5f8cb8535c3dc269a7d9ff8d49e4a1b8a717d7df

Ас Стрим

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom