Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Оваа година не гледаме ниту Скудето, ниту Куп, а за ЛШ да не правиме муабет.... добро ќе ни дојде една година пауза :(
Не претерувај сега и ти. Смешниот Наполи да не освои титула? Тие ако освојат треба клуч да се стави на лигата затоа што тоа ќе биде знак дека го допрела дното. Наполи-канализацијата на Италија шампион, има ли нешто посмешно?

Мене не ми е јасно судијата како не го свирна пеналот одма во живо без да се мисли, овде се зборува дали воопшто било :pos:

Старт со две нозе, каде што со едната го поткачи директно Бернардески, со другата топката па пак Бернардески, едноставно 100% пенал. Нема што судијата да прегледува од сто агли, нему сигурно му станало јасно дека погрешил уште кога му рекле колегите од ВАР, тоа што воопшто отиде да ја гледа ситуацијата е наложба од федерацијата на Италија за да се знае дека главниот судија го има последниот збор, особено за пенали и црвени картони кои се субјективни одлуки.

Честитки до фановите на Лацио за победата и покрај тоа што среќата ги испрати во неколку наврати, сепак сосем заслужено (y)

Дечко, не знам дали знаеш да читаш или не, ај прочитај пак што сум пишал и пиши каде сум „јадел бурек“ против Јувентус.

И да, следен пат, специјално барање ќе ти пуштам да ми го потпишеш за да гледам утакмица на Јувентус. :D
индирекно со постот си кажа ај оди легни си сеа

не ми ги врти зборовите мислам дека не беше пенал ај доста ти е :)
Ти мене ми ги вртиш дечко, не знам што не ти е јасно. Да беше чист пенал, ќе кажев дека е пенал. Вака е сомнително и мое убедување е дека не беше за пенал. Ти реков, мене таквото не ме боли за Јуве, неам свој фаворит во Серија А, така да самото тврдење дека „сум јадел бурек“ против Јуве не ти прави логика.

Не претерувај сега и ти. Смешниот Наполи да не освои титула? Тие ако освојат треба клуч да се стави на лигата затоа што тоа ќе биде знак дека го допрела дното. Наполи-канализацијата на Италија шампион, има ли нешто посмешно?
tenor.gif

Ти мене ми ги вртиш дечко, не знам што не ти е јасно. Да беше чист пенал, ќе кажев дека е пенал. Вака е сомнително и мое убедување е дека не беше за пенал. Ти реков, мене таквото не ме боли за Јуве, неам свој фаворит во Серија А, така да самото тврдење дека „сум јадел бурек“ против Јуве не ти прави логика.
:icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol: ај уште еднаш зашто мислам дека мислиш дека не беше пенал

:facepalm:
Зашто се губиш бе? Наполи игра најдобар и најубав фудбал сезонава, според досега прикажаното први фаворити се за титулата.

:facepalm:
Зашто се губиш бе? Наполи игра најдобар и најубав фудбал сезонава, според досега прикажаното први фаворити се за титулата.
Абе и Атлетико или Хофенхајм играа најубав фудбал па никако не беа први фаворити за титулата. Уствари како може тим кој има само стартна 11ка да биде воопшто фаворит за нешто? Ќе правиме муабет после Декември дали Наполи игра најубав фудбал кога пола ќе им се повредат а пола ќе изумрат од преоптоварување.

Napoli momentalno da dojdat ke ne rastrtat so 5 komada, Juventus ne e aristokratija i ne e pretplaten sekoja godina da zema titula, tuku treba da se ispoti gazot kako i zadnjive 6 sezoni koga sosema zasluseno osvojuvavme. A momentalno sme daleku od toa nivo, posebno so vakov Napoli.
Zatoa malku treba da se zamislat posle vakvi sramni igri i brukanje na dresot, a ne da barame izgovori i da omalovazuvame drugi ekipi, koi se mnogu podobri od nas vo momentot.

Sent from my HTC One mini 2 using Tapatalk

Дали некога на било која тема,Бјанконеро погрешил во нешто?
Човекот што ќе изваде некое најглупаво и нај идиотско мислење, ама ќе биде 100% сигурно дека е во право.Самобендисаност лвл999

Оваа година не гледаме ниту Скудето, ниту Куп, а за ЛШ да не правиме муабет.... добро ќе ни дојде една година пауза :(

За ЛШ никад не сте ни имале шанса, купот нели небитен е, е сеа скудето за скудето ќе освоите не глеам кој друг би го освоил, али ок, задњо да ви е :icon_lol:

Абе ОК е да тераш сеир... ама за Бонучи бре да тераш сеир кој моментално е полош и од Констант во најлошите денови, е тоа неможам да ти го сватам :)

Mojoт пост беше тотално за Алегри, Лацио и одбраната на Јуве, нигде не беше Бонучи :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom