Bianconero vero
Il Capitano
- Член од
- 10 ноември 2008
- Мислења
- 9.294
- Поени од реакции
- 8.312
Да не не беше пенал?Нај арамискиот клуб, да даде господ да се распадант.Све им ебам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не не беше пенал?Нај арамискиот клуб, да даде господ да се распадант.Све им ебам.
ако си против јувентус не ги гледај утакмиците ако ова не беше пенал со две нозе да не требаше и рацете да ги искористиЗначи, ликов не ја погледа снимката ни 15 секунди и одлучи да свирне пенал... кое ти е тоа прегледување бе? Чим засноваш одлука на видео снимка, ќе ја видиш повеќе пати, од различни агли. (нешто слично како во НФЛ, само што таму може да биде далеку покомплицирано). По мене ова не беше пенал, мада Патрик не ни требаше така да влегува жестоко. А сами искомплицираа, Каиседо каква шанса утна...
@Smert Dajeeeee![]()
Влатко Колина.ако си против јувентус не ги гледај утакмиците ако ова не беше пенал со две нозе да не требаше и рацете да ги искористи
Беше.ПАК нај арамиски тим сте.Да не не беше пенал?

ке видиме во мајОК беше радувањето на крај, или небитна беше за Јуве утакмицава![]()

Ќе видиме на крај, ако не земат за бод титула била битна, ако ја освојат титулата тогаш секако дека била небитна.ОК беше радувањето на крај, или небитна беше за Јуве утакмицава![]()
Ме боли цеф мене за Јуве, никаков фактор не ми се у животов.ако си против јувентус не ги гледај утакмиците ако ова не беше пенал со две нозе да не требаше и рацете да ги искористи

Фала такоѓеБеше.ПАК нај арамиски тим сте.

ако не ти се што ја гледаш утакмицата или да се јадело бурек против јувентусМе боли цеф мене за Јуве, никаков фактор не ми се у животов.![]()
Sto znaci da imas top3 defanzivec vo timot odma se gleda stabilnosta vo odbranata koga igras so pojak protivnik.
Е Лацио не ти е Шкендија прике мој...

Дечко, не знам дали знаеш да читаш или не, ај прочитај пак што сум пишал и пиши каде сум „јадел бурек“ против Јувентус.ако не ти се што ја гледаш утакмицата или да се јадело бурек против јувентус

Тачно
Taчно
![]()