Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Значи, ликов не ја погледа снимката ни 15 секунди и одлучи да свирне пенал... кое ти е тоа прегледување бе? Чим засноваш одлука на видео снимка, ќе ја видиш повеќе пати, од различни агли. (нешто слично како во НФЛ, само што таму може да биде далеку покомплицирано). По мене ова не беше пенал, мада Патрик не ни требаше така да влегува жестоко. А сами искомплицираа, Каиседо каква шанса утна...

@Smert Dajeeeee :icon_lol::icon_lol:
ако си против јувентус не ги гледај утакмиците ако ова не беше пенал со две нозе да не требаше и рацете да ги искористи

ОК беше радувањето на крај, или небитна беше за Јуве утакмицава :LOL::P
Ќе видиме на крај, ако не земат за бод титула била битна, ако ја освојат титулата тогаш секако дека била небитна.

ако си против јувентус не ги гледај утакмиците ако ова не беше пенал со две нозе да не требаше и рацете да ги искористи
Ме боли цеф мене за Јуве, никаков фактор не ми се у животов. :D

Ме боли цеф мене за Јуве, никаков фактор не ми се у животов. :D
ако не ти се што ја гледаш утакмицата или да се јадело бурек против јувентус
или го гледаш лацио најдобриот тим у европа Ч)

:icon_lol:

Sto znaci da imas top3 defanzivec vo timot odma se gleda stabilnosta vo odbranata koga igras so pojak protivnik.

Тачно

Е Лацио не ти е Шкендија прике мој...

Taчно

:love:
rome-italy-13th-oct-2015-l-r-andrea-barzagli-giorgio-chiellini-gianluigi-F45H1F.jpg

:love::love:

Овие Лацио сега ни наплаќаат за услугата од 2002, се да им ебам. Во врска со пеналот, овој Патрик прв дојде до топката, али изгледа ради стартот со две нозе овој свирна пенал.... Сеедно, вечерва Јувентус не заслужи да тепа, Лацио ни го земаа по втор пат скалпот.

Оваа година не гледаме ниту Скудето, ниту Куп, а за ЛШ да не правиме муабет.... добро ќе ни дојде една година пауза :(

ако не ти се што ја гледаш утакмицата или да се јадело бурек против јувентус
Дечко, не знам дали знаеш да читаш или не, ај прочитај пак што сум пишал и пиши каде сум „јадел бурек“ против Јувентус.

И да, следен пат, специјално барање ќе ти пуштам да ми го потпишеш за да гледам утакмица на Јувентус. :D

:icon_lol:

Тачно

Taчно

:love::love:

Абе ОК е да тераш сеир... ама за Бонучи бре да тераш сеир кој моментално е полош и од Констант во најлошите денови, е тоа неможам да ти го сватам :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom