Елена Ристевска

• Креатор на темата Креатор на темата OrTacE
  • Време на започнување Време на започнување
Пуштете ја песната на Youtube со Speed: X 1.25. Музиката и ќе ви има некаква смисла..али текстот? текстот на песната ништо не го оправа...

Ова е некој ремикс во побрза верзија ритамот. И вака и онака е срање.

Срање е зш го разбираме текстот, а колку вакви странски глупи песнички се вртат на балканика и ни се сасвим ок кога ги слушаме

Изгледа само на нет луѓево не слушаат шабанско, пошто кога праат весеље по дома освен тоа и не може нешто друго да се слушне. Ја дури и мислам ова и е една од подобрите песни, со оглед на тоа колку и се досадни другите песни.

Ок признавам, го глеав уште еднаш. :нинџ:
Јас прво згрозена го гледав видео во и не можев повеќе од 1 минута. После си викам "ууу добра цицка имала оваа", па вториот пат кога пуштив дури и заиграв со девојчињата, па си викам "океј, можда текстот е тиња ама песнава и не е така лоша". Јас! За оваков тип на музика! It's a trap!

Јас прво згрозена го гледав видео во и не можев повеќе од 1 минута. После си викам "ууу добра цицка имала оваа", па вториот пат кога пуштив дури и заиграв со девојчињата, па си викам "океј, можда текстот е тиња ама песнава и не е така лоша". Јас! За оваков тип на музика! It's a trap!
Каква добра цицка!? Ало!
Ни тело има ни знае да мрдне малку со дебелиот гз или со малите дебели ноџиња ко ќебапчиња. Ни сака.
Изгледа како едвај едвај да се задржува да не експлодира во дебелина.

Каква добра цицка!? Ало!
Ни тело има ни знае да мрдне малку со дебелиот гз или со малите дебели ноџиња ко ќебапчиња. Ни сака.
Изгледа како едвај едвај да се задржува да не експлодира во дебелина.

Поспана сум... сарказам? :cautious:

Илјада лајкови, ДВЕ илјади дислајкови (еден и од мене, фала што ме потсетивте да стегнам дислајк).

Уште не ја имам пуштено, верувале или не ама вака од thumbnail-от на YouTube ми делува како Ера Истрефи за сиромашни.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom