Елена Ристевска

• Креатор на темата Креатор на темата OrTacE
  • Време на започнување Време на започнување
Многу и е лоша песната ..... Се просечни wanna be македонски пејачи ....Албанциве напреднаа еј :sleep:

HAHAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAAHHAHAHAHHAHAHAHA

Што е ова бе? Зашто ова го слушав 2-3 минути? :гик::гик::гик::гик::гик:
Очаен обид да се ископира српскиот шлајм како тие Цвија мвија што праат ваква музика, аренби со трубачи и куровмиленче. Срам ме фати од песнава, дури ми е глупо и на муте да го глеам видеово.

:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

HAHAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAAHHAHAHAHHAHAHAHA

Што е ова бе? Зашто ова го слушав 2-3 минути? :гик::гик::гик::гик::гик:
Очаен обид да се ископира српскиот шлајм како тие Цвија мвија што праат ваква музика, аренби со трубачи и куровмиленче. Срам ме фати од песнава, дури ми е глупо и на муте да го глеам видеово.

:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
дајте линк да видиме срањето

Песнава може да им се допаѓа само на Елена Ристеска, Дарко Димитров и останатите од тимот и нормално на нашиот непроценлив експерт Сунѓерот Боб панталоноски :D
Мизерија е голем збор!

Лажеш, очи ти имаат истечено.
Налет очите, и бизнис со лепак за плочки има отворено :)

"кисело е сѐ, како лимон
скиснав кога со друга те видов
а ја знам дека ти ме сакаш мене"

Баш ме интересира кој дибек е текстописец на песнава, кој ја заебал ме интересира. Па ваков текст ни на најголем душман не би му напишал.

"кисело е сѐ, како лимон
скиснав кога со друга те видов
а ја знам дека ти ме сакаш мене"

Баш ме интересира кој дибек е текстописец на песнава, кој ја заебал ме интересира. Па ваков текст ни на најголем душман не би му напишал.

Елена herself го има напишано.

Пуштете ја песната на Youtube со Speed: X 1.25. Музиката и ќе ви има некаква смисла..али текстот? текстот на песната ништо не го оправа...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom