Браво за тебе.У реду е, знаеме сите да прогугламе или да побараме видео на јутјуб со наслов "giggs run"
Како можеш да споредиш играч кој имал само една или максимум две врвни сезони со играч кој имал десетина такви?Бреј колку извртевте. Поентата беше само во врвот на кариерата, најдобрата сезона што ја изиграле, кој бил подобар.
Не направив јас никаква споредба, споредбата беше на скај, или кај и да беше.Како можеш да споредиш играч кој имал само една или максимум две врвни сезони со играч кој имал десетина такви?
Другар(че) јас имам 59 години , го помнам Гигс уште кога дресовите не ги правеа по мерка и на овој му беа долги ракавите . Колку негови утакмици имаш изгледано?Мислам , премалку за да можеш да бидеш малку од малку објективен.Другар да бидиме реално,колку и да бил добар Гигс сепак никогаш не правеше разлика како Балето кој го ораше теренот во Тотенхем и првата сезона во Реал Мадрид..е сега тоа дали беше до неговите физички предиспозиции,квалитет или самиот систем кој го практикуваше Фергусон неможиме да знаеме ама веројатно повеќе фактори влијаеа во тоа да Гигс не се истакнуваше во квалитет спрема останатите соиграчи како што беше Балето.
Bakayoko dokazuva deka sme se zaebale...Почна овој и со нога![]()
Ако не се зезаш, тогаш фино би било од време на време да пишеш за некои епски натпревари од ПЛ па и Премиершип што ги паметиш, па и интересни работи секако. Освен пишан збор по интернетов тешко е на торент да се најдат дури и документарци.Другар(че) јас имам 59 години , го помнам Гигс уште кога дресовите не ги правеа по мерка и на овој му беа долги ракавите . Колку негови утакмици имаш изгледано?Мислам , премалку за да можеш да бидеш малку од малку објективен.
Ако Бејл којим случајем не искине следните 2-3 сезони, на ниво на Кики , тешко дека за 5-6 години некој ќе се сеќава на него а не па да го рангираат во легенди.
Сега заега му свети профилот на Харгрејвс !