Premier League - Season 2017/2018

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Од аспект на Prime или ако треба да составуваш тим и да бираш еден од нив нормално е дека ќе го одбериш Бале..мислам Балето е каде каде физички посупериорен и побрз играч од Гигс во секој можен аспект,дури можиш да го употребиш на повеќе позиции и бонус е тоа што е ГОЛ играч и знае да се снајди во нападот.

Секоја чест за кариерата на Гигс и за сите индивидуални и клубски успеси,одличен играч беше и голем професионалец,имаше одлична техника,визија,дриблинг, но мислам дека Балето реално е подобар играч од него кога двата би ги ставиле во Prime и секој нормален тренер би го избрал Бале пред Гигс.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Кристенсен е подобар талент од другиве што ги зборите :kafence:

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.380
Да дополнам, баш сега гледав, и Рашфорд и Хесус од Сити имаат conversion rate од 58% во лига, ете да не сметаме боси екипи. Дека нели овој бил со хорор завршница и на Хесус не му требале толку шанси за гол даде. Башка головите тој ги дава додека е застанат на трепавици, не од измислени контри како Рашфорд.
Лани беа 30:10 негде.. Рашфорд беше еден од најлошите во лигата..
5 утакмици сезонава нормално сите имат огромен процент засега.. Ќе им падни

Хесус ја нема та среќа ко Рашфорд екипи да му се отворат и да ја користи брзината и дриблингот.. Екипите против Сити играт бункер и кога губат.. Играта засега му се базира на надмудрување на дефанзивецот во просторот.. Далеку подефиниран играч е од Рашфорд

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.802
Поени од реакции
44.102
Лани беа 30:10 негде.. Рашфорд беше еден од најлошите во лигата..
5 утакмици сезонава нормално сите имат огромен процент засега.. Ќе им падни

Хесус ја нема та среќа ко Рашфорд екипи да му се отворат и да ја користи брзината и дриблингот.. Екипите против Сити играт бункер и кога губат.. Играта засега му се базира на надмудрување на дефанзивецот во просторот.. Далеку подефиниран играч е од Рашфорд
Еве пак се гледа дека не си го гледал Јунајтед. Нема екипа што дојде на Олд Трафорд од помалите и не играше бункер 90 минути лани. Ама битно Хесус нема дадено гол надвор од петерец оти играта му се базира на надмудрување на дефанзивците во просторот. :D А 85% од постигнатите му се Чичарито голови до сега.

E

Epsilon

Гостин
Од аспект на Prime или ако треба да составуваш тим и да бираш еден од нив нормално е дека ќе го одбериш Бале..мислам Балето е каде каде физички посупериорен и побрз играч од Гигс во секој можен аспект,дури можиш да го употребиш на повеќе позиции и бонус е тоа што е ГОЛ играч и знае да се снајди во нападот.

Секоја чест за кариерата на Гигс и за сите индивидуални и клубски успеси,одличен играч беше и голем професионалец,имаше одлична техника,визија,дриблинг, но мислам дека Балето реално е подобар играч од него кога двата би ги ставиле во Prime и секој нормален тренер би го избрал Бале пред Гигс.
Fudbalot od porano i sega ne e ist. Gigs kje mi ostane kako igraciste, koj osvoil mnogu tituli so svojata ekipa.

A od druga strana Bale vo Real posledno vreme i ne postoi, mi se cini samo prvata sezona izigra kako sto treba, plus kako bonus mislam deka na Baleto idol mu e Gigs.

Член од
14 август 2012
Мислења
1.708
Поени од реакции
738
Fudbalot od porano i sega ne e ist. Gigs kje mi ostane kako igraciste, koj osvoil mnogu tituli so svojata ekipa.

A od druga strana Bale vo Real posledno vreme i ne postoi, mi se cini samo prvata sezona izigra kako sto treba, plus kako bonus mislam deka na Baleto idol mu e Gigs.
Бејл после првата сезона имаше милијон повреди, тамн почне да игра улезе у форма, повреде се на 2-3 месеца и па проблеми за враќање на форма.А тија 2-3 сезони, последната во Тотенхем и првата во Реал се скоро на рамниште за златна топка, топ 5 играч, далеку пред Гигс од најдобрите сезони.Инаку ако се гледа цела кариера, Гигс има подобра и поуспешна.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
14 април 2012
Мислења
32.967
Поени од реакции
67.757
Гигс никогаш немал сезона како Бејл во 2012-2013.. Топ 5 најдобра индивидуална сезона во новата ПЛ историја.. Кога ќе додајш претходните 2 сезони плус првата со Реал кога изгази во најважните утакмици добиваш PRIME шо не е исто со кариера каде што очигледно Гигс е поимпресивен..

Така да ова ти е нормален одговор
Видно ме занима кој од вас го гледал Гигс у прајмот на својата кариера, и ако може, нека дефинира која година му била прајмот, како што сите се согласуваме дека најдобрата година на Бејл беше последната во Тотенхем?

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Другар @The Procrastinator, или си исклучително интелигентна личност и не тролаш сите на форумов веќе подолг период, или си неверојатно глуп.

За твое добро се надевам дека е првово.

E

Epsilon

Гостин
Бејл после првата сезона имаше милијон повреди, тамн почне да игра улезе у форма, повреде се на 2-3 месеца и па проблеми за враќање на форма.А тија 2-3 сезони, последната во Тотенхем и првата во Реал се скоро на рамниште за златна топка, топ 5 играч, далеку пред Гигс од најдобрите сезони.Инаку ако се гледа цела кариера, Гигс има подобра и поуспешна.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Na krajot kje treba da se nategame za titulite i koj kolku minuti igral, i sto postignal.... me mrzi stvarno, a i nema zosto da ti dokazuvam.

Samoto toa sto go idolizira Gigs treba da e dovoloen pokazatel za kakov igrach se raboti/rabotelo.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
Проблемот е што добар дел овде не го ни гледале Гигс во најдобриот период од неговата кариера, на тековна возраст од Бејл и помлад.

Тогаш можеме да судиме реално, а не вака.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Џ

Џонтра Волта

Гостин

А Бејл што има од овие карактеристики на Гигс? Нит има одлична техника, нит има кујзне каква визија, нити пак дриблинг. Бејл има само добар и силен шут и неверојатна брзина. Гигси и во поодминати фудбалски години беше маестро на терен.
Рајан Гигс е со сигурност еден од 5те најдобри британски навални играчи.

Член од
28 февруари 2017
Мислења
2.770
Поени од реакции
2.682

Бог те мазо!
Ми споредуваш моторна пила и музички инструмент , па уште и се силиш со аргументот, дека секој понапред би го избрал овој првиот за сечење дрва :facepalm: .

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.071
Поени од реакции
6.727
Шо е фамава околу ФИФА или секогаш имало фама али ја не сум приметуел

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom