НБА сезона 2016-2017

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Кој тим ќе биде овогодишен шампион?

• Голден Стејт Вориорс

Гласови: 23 76,7%
  • Кливленд Кавалирс

Гласови: 7 23,3%

• Вкупно гласачи
    30
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Обично одбегнувам вести, дискусии, емисии... да читам/гледам за нба пошто е нереално и различно од перспектива на индивидуалецот (секој различно ја дефинира реалноста) но Колин го имам сајбскрајбнато пошто е интересен и блиску сме со ставовите. Ова му е јако видео

:icon_lol:
21272393_10212109785212668_9214612437863341924_n.jpg

Кевин Дурант изгледа имал фејк акаунт/и на твитер кај што ги тролал хејтерите. Колку е очаен мајко мила...

Snake e mame mu ebam, ama i go boli kur, uste mu se zamaraat od OKC ne mozat da go prebolat, a on ke si lapa i godinava prstence

Па и не сум баш сигурен дека го боли ку*от, освои титула - да и ќе освои пак најверојатно - да, а он се смара на твитер со фејк акаунти со луѓе што едвај топка водат.
Така да ..

Па и не сум баш сигурен дека го боли ку*от, освои титула - да и ќе освои пак најверојатно - да, а он се смара на твитер со фејк акаунти со луѓе што едвај топка водат.
Така да ..
И вади патики за хејтерите, многу ниско падна Дурант.

Тоа е проблемот со луѓето што имаат премногу пари и сите можни добри услови за живот, што не знаат за доста. Си пукаат во колено. И леброн е еден од нив, па еве и кајри. Затоа данкан, новицки, Леонард... се сметаат за досадни, пошто кога ќе го спуштиш егото да, досаден си. Humans love drama.

Кој ќе стигни сери на Дурант моментално.. Џабе и титула и се, никој не го цени, САМИОТ СЕБЕСИ НЕ СЕ ЦЕНИ

Нека го серат сите, го заболе курот него, си освои човекот титула и САМ го разнесе Кливленд и Леброн и докажа дека може да биде лидер и дека проблемот лежеше во ОКС и тимот околу него, а не во самиот Дурант. Има и на СП и на ОИ докажувано дека може да биде лидер така да јадењето гомна околу Дурант е без потреба.

Нека го серат сите, го заболе курот него, си освои човекот титула и САМ го разнесе Кливленд и Леброн и докажа дека може да биде лидер и дека проблемот лежеше во ОКС и тимот околу него, а не во самиот Дурант. Има и на СП и на ОИ докажувано дека може да биде лидер така да јадењето гомна околу Дурант е без потреба.
Да не го болеше сеа ќе си одмараше со јаки пичици на Карибите негде а немаше да се кара по твитери со фејк акаунти :icon_lol:

Дурент ти ли си ?

Се гледа дека не му е сеедно и дека и покрај титулата пак пробва да докажи нешто

Ако не го болеше немаше да се глупира со патиките и твитер акаунтите. Дно дна излезе КД, па уште му се јавил да му се извини на Били Донован хахахахаах

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom