S
silmarillion
Гостин
На ист континент беа и егејците кога ги гаѓаа енглезите со напалм.
Во право си и ти ама тоа шо денес им се случува на нив мислам дека нема врска со нивното минато.Се прави се да се уништи белата раса истото се случува и кај нас и ќе се случува со се поголем интензитет во иднина сакале верувале ние или не.На ист континент беа и егејците кога ги гаѓаа енглезите со напалм.
Кој го прави тоа, зашто и како ...Во право си и ти ама тоа шо денес им се случува на нив мислам дека нема врска со нивното минато.Се прави се да се уништи белата раса истото се случува и кај нас и ќе се случува со се поголем интензитет во иднина сакале верувале ние или не.
За во Африка се знае сето тоа е од богати корпорации и владата на америте.Кој го прави тоа, зашто и како ...
Јас како што гледам Африка маме мамино и ебаваат и вакцини плус. Среден исток исто ги ебаваат а и меѓусебе.
Едино жолтата раса по на раат беа, ама и тие сега почнуваат.
Кажи ти за во ЕУ, викаш сакаат белата раса, да ја уништат... Кој зашто па и како.За во Африка се знае сето тоа е од богати корпорации и владата на америте.
Не знам бе брат ама сигурно и самиот си свесен дека Европа не е повеќе таа шо била некогаш во минато.Ова година на средношколска екскурзија бев и во Виена и верувај дека не ја замислував таква како шо ја видов.Кажи ти за во ЕУ, викаш сакаат белата раса, да ја уништат... Кој зашто па и како.
Ми се виде по постовите дека си невина душа, ама почни малку и да се прашуваш а не само здраво за готово да ги земаш информациите од интернет.Не знам бе брат ама сигурно и самиот си свесен дека Европа не е повеќе таа шо била некогаш во минато.Ова година на средношколска екскурзија бев и во Виена и верувај дека не ја замислував таква како шо ја видов.
Интересно.Школово е единствено посериозно мешано во Охрид со ученици од 4,5 националности.А директорот е Албанец
Ако другите деца смејат да носат ланчиња со крстови или други верски обележја зошто би било проблем да се носат шамии или да се облекуваат онака како им налага нивната религија или националност? Што има тука вредно за медиумско внимание.Интересно.Школово е единствено посериозно мешано во Охрид со ученици од 4,5 националности.А директорот е Албанец
Зарем директор албанец ставиле?[DOUBLEPOST=1505861978][/DOUBLEPOST]Интересно.Школово е единствено посериозно мешано во Охрид со ученици од 4,5 националности.А директорот е Албанец
Сфаќам што сакаш да ми кажеш но еве размисли и тие кои го прават ова имаат деца и живеаат овде.Вака ако се продолжи со оваа мигранстка политика за некои 50 години сликата на Европа ќе се смени за 180 степени.Не ми е јасно после тоа каква корист би имале они.Јас само се плашам дека мене или на моите деца нема да живеаат безбедно во нивната држава и континент и ќе им служуваат многу ужасни работи само оти се бели христијани.Ми се виде по постовите дека си невина душа, ама почни малку и да се прашуваш а не само здраво за готово да ги земаш информациите од интернет.
Белата раса како некој ќе ја уништи кога белата раса владее со светот. Сами може да уништиме со неразмножување, себичност, алчност и неморал.
Имигрантите ќе бидат искористени од политичарите од кариера, за на народот да му се отргне вниманието кога последиците од нивните крадења и малверзации ќе излезат на виделина.
Германија и Австрија со тој наталитет, да не беа балканците досега ќе немаше кој да работи.
За да не те залажуваат со се и сешто,ислушај го ова и подразмисли малку
А Училишни Униформи ???Ако другите деца смејат да носат ланчиња со крстови или други верски обележја зошто би било проблем да се носат шамии или да се облекуваат онака како им налага нивната религија или националност? Што има тука вредно за медиумско внимание.
Треба да бидат прилагодени на религиските убедувања и на националностите кои треба да ги носат.А Училишни Униформи ???
некаде во почетокот на 50-тите во Тетово имаше протести против Забрана на носење Фереџе, нормално Народна Милиција ги среди...Треба да бидат прилагодени на религиските убедувања и на националностите кои треба да ги носат.