IdentityДајте уште вакви филмови,двата со Contratiempo предобри беа.До самиот крај незнаеш што ке биде.Дајте уште.
Predestination
The Handmaiden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
IdentityДајте уште вакви филмови,двата со Contratiempo предобри беа.До самиот крај незнаеш што ке биде.Дајте уште.
Гледани ми се.Од Шпанските барав како тие три,со мистерија нешто.
Fermat's Room (2007)Гледани ми се.Од Шпанските барав како тие три,со мистерија нешто.
La piel que habito (2011)Дајте уште вакви филмови,двата со Contratiempo предобри беа.До самиот крај незнаеш што ке биде.Дајте уште.
Fermat's Room (2007)
The Best Offer (2013)
The Orphanage (2007)
Timecrimes (2007)
Julia's Eyes (2010)
The Skin I Live In (2011)
Open Your Eyes (1997)
The Uninvited Guest (2004)
Thesis (1996)
The Devil's Backbone (2001)
At the End of the Tunnel (2016)
The Aura (2005)
The Invisible Guardian (2017)
The Bar (2017)
)знаеле и другите да снимаат одлични филмови а не само американците.

Јас само ти имам кажано 100 филмови, башка другите и на страна тоа што имаш теми. Отвори ја темата со корејските филмови, имам пишано милиони филмови ко што бараш такви слични или врати се назад некоја страна на препораките што сме ти ги кажале. Еве ти пак:postariot film od IT, dali e vaka nesto slicen ili e nesto psiholoski?
I daj preporacajte nesto interesno ako ima izlezeno poslednive 2 godini, kvalitetno horor filmce?
I isto taka ako moze da preporacate nesto azijsko ama kvalitetno vo stilot I saw the devil i Wailing..?