- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 26.288
- Поени од реакции
- 43.055
Те сакам! Филмов го барам веќе со години...не ни знаев дека е со Еди оти го гледав ептен одамна на тв.[DOUBLEPOST=1505555875][/DOUBLEPOST]колку е јако чуството да си најдеш филм што сакаш да го најдеш со години и го наоѓаш рандом од небо паднат
А твојава па коинциденција... ја слушам моментално песнава и ти го глеам аватаров твој.И на крај да се разочараш оти не е толку добар колку шо си го памтел.
Дајте уште вакви филмови,двата со Contratiempo предобри беа.До самиот крај незнаеш што ке биде.Дајте уште.
IdentityДајте уште вакви филмови,двата со Contratiempo предобри беа.До самиот крај незнаеш што ке биде.Дајте уште.
Гледани ми се.Од Шпанските барав како тие три,со мистерија нешто.
Fermat's Room (2007)Гледани ми се.Од Шпанските барав како тие три,со мистерија нешто.
La piel que habito (2011)Дајте уште вакви филмови,двата со Contratiempo предобри беа.До самиот крај незнаеш што ке биде.Дајте уште.
Fermat's Room (2007)
The Best Offer (2013)
The Orphanage (2007)
Timecrimes (2007)
Julia's Eyes (2010)
The Skin I Live In (2011)
Open Your Eyes (1997)
The Uninvited Guest (2004)
Thesis (1996)
The Devil's Backbone (2001)
At the End of the Tunnel (2016)
The Aura (2005)
The Invisible Guardian (2017)
The Bar (2017)
Фала за предлозите.Инаку секогаш избегнував филмови што не се од англиско говорно подрачје,но после изгледани неколку филмови(шпански)знаеле и другите да снимаат одлични филмови а не само американците.Фала уште еднаш.
Батка светлосни години се страните филмови за американските али ај)знаеле и другите да снимаат одлични филмови а не само американците.