- Член од
- 21 октомври 2014
- Мислења
- 4.090
- Поени од реакции
- 6.752
Го гледаше некој новиот IT?
Добар-Одличен-Катастрофа. Ко да немале идеа како да заврши филмот па ја уништија приказната.
И премногу бе чизи моменти има у филмов ко за хорор

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го гледаше некој новиот IT?
анимето ми беше е безвеза, го изгледав до втора епизода мислам кога тој детективот според тоа што сите умирања се случуваат во ист временски период од денот, а тоа се работни часеви дека најверојатно тој што ги предизвикува е средношколец и ги врши „убиствата“ по завршување на школските часеви.
така нешто беше.
логика 101%. изгледа во јапонија немаат смени на работа и немаат невработени, никој друг слободен во тој период нема, мора да е средношколец.
мислам дека одма заклучи дека мисловно се вршат убиствата и дека средношколец е виновен, за две минути. го исклучив и ја избришав серијата од дискот.
aj ako moze nekoj da mi dade torent da simnam IT filmot ako ima voopsto, makar i na toster snimano?[DOUBLEPOST=1505487187][/DOUBLEPOST]
Toa mislam deka go seti najprvo oti gi pusti samo vo nekolku naselbi toa snimkata na TV, i toj go ubi demek L e... pocetnicka greska.![]()
Дајте уште вакви филмови,двата со Contratiempo предобри беа.До самиот крај незнаеш што ке биде.Дајте уште.
IdentityДајте уште вакви филмови,двата со Contratiempo предобри беа.До самиот крај незнаеш што ке биде.Дајте уште.
Гледани ми се.Од Шпанските барав како тие три,со мистерија нешто.
Fermat's Room (2007)Гледани ми се.Од Шпанските барав како тие три,со мистерија нешто.
La piel que habito (2011)Дајте уште вакви филмови,двата со Contratiempo предобри беа.До самиот крај незнаеш што ке биде.Дајте уште.
Fermat's Room (2007)
The Best Offer (2013)
The Orphanage (2007)
Timecrimes (2007)
Julia's Eyes (2010)
The Skin I Live In (2011)
Open Your Eyes (1997)
The Uninvited Guest (2004)
Thesis (1996)
The Devil's Backbone (2001)
At the End of the Tunnel (2016)
The Aura (2005)
The Invisible Guardian (2017)
The Bar (2017)
)знаеле и другите да снимаат одлични филмови а не само американците.