Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Дали нема да изгледа подобро доколку на запад комитите бидат распространети на горе преку трибината наместо во ширина?

Факт е дека уште многу треба да се работи за да се склопат коцките, да се дојде до она ниво кога ќе можеме многу покомпетитивно да влеземе во борба со посилните клубови во групната фаза на Лига Европа. Радува тоа што клубот е на прав пат, со ревардаризацијата и со останувањето на Сергеј верувам дека многу побрзо ќе го изодиме и ќе парираме на вистински начин. Одиграните натпревари ова лето се доказ дека може, само треба правилна работа и вистинско водење на клубот. За вчерашниот натпревар некако останува она чуство дека Зенит и не е до толку поквалитетна екипа од нас за да не растрти со 0-5 на наш терен. Факт е дека вчера одбраната ни беше патарушка, посебно на нафрлени топки. Ја немаше онаа доза на дрскост, индивидуален потег од поединци од кои тоа се очекува, нашите центаршутеви беа во најмала рука очајни, али тоа се работи на кои треба да работи Чеде. Посетата нема да ја коментирам, се падна во вода кога ја видов онаа глетка на Запад, пуно знамиња, визуелно перфектно со црни маички, грмење цела утакмица, после натпревар песна. Тоа се тие работи кои за жал ќе мора од почеток да се изградат кога е Вардар во прашање. Вардар еднаш го имаше својот врв за време на Југославија ( навивање, лојалност), нешто што со тек на годините пропадна. Верувам дека со правилна работа, маркетинг и ред други работи за кои верувам дека легендите на клубот и а други ангажирани ( се надевам експерти во својата работа а не испрдоци) ќе успеат да ги средат Вардар повторно ќе биде најголема македонска гордост и на генерациите кои идат.

33 000 eвра плаќа Вардар за изнајмување на стадионот? Па сега ли најдовте да крадете клошари ниедни?

33.000 за Европски натпреварувања, домашни 3000. И да прескапо е, ама не разбирам потребата да се споредуваме со Партизан и Звезда? Ниту Партизан ниту Звезда не играат на државни стадиони, играат на сопствени. Ние колку сакаме можеме да се лупаме у гради дека градски е на Вардар и за него направен. Едноставно кираџии сме, и тоа е тоа.

А, педерскиот потег да покачат цени е друг муабет.

Комуњарата тврдеше дека стадионот ќе се срушел во секој момент, може затоа експресно ја поскапеа рентата, да искористат дур се срушат трибините...
Затоа Вардар да си направи сопствен стадион со 15к капацитет, и за домашни и за еуро утакмици, па нека го пушат говнарите а стадионот нек им урасне у трава...

Комуњарата тврдеше дека стадионот ќе се срушел во секој момент, може затоа експресно ја поскапеа рентата, да искористат дур се срушат трибините...
Затоа Вардар да си направи сопствен стадион со 15к капацитет, и за домашни и за еуро утакмици, па нека го пушат говнарите а стадионот нек им урасне у трава...

Škendija ke plakja li 30k za Europa od godina? ili toa samo za Vardar vazi. Mozda ne e pametno da se bega od Filip 2. Seto ova moze da bide smislen Plan da se dade arenata na nekoj albanski klub kako na primer sloga. Srmdi situacijava.

33.000 за Европски натпреварувања, домашни 3000. И да прескапо е, ама не разбирам потребата да се споредуваме со Партизан и Звезда? Ниту Партизан ниту Звезда не играат на државни стадиони, играат на сопствени. Ние колку сакаме можеме да се лупаме у гради дека градски е на Вардар и за него направен. Едноставно кираџии сме, и тоа е тоа.

А, педерскиот потег да покачат цени е друг муабет.

Абе кој спомна Партизан и звезда? Само скаам да кажам дека е прескапо, а и сам пиша дека е педерски потег и после се прашувате зошто влезниците за мечевите биле скапи...

Škendija ke plakja li 30k za Europa od godina? ili toa samo za Vardar vazi. Mozda ne e pametno da se bega od Filip 2. Seto ova moze da bide smislen Plan da se dade arenata na nekoj albanski klub kako na primer sloga. Srmdi situacijava.
Да бе и на Приштина ќе и даат да играат.

.
Ali Pasha напиша:
Abe uste ima prijatelstvo megu navivacite na Schalke 04 i Vardar 05 :))))))?
...[DOUBLEPOST=1505432834]
Ali Pasha напиша:
Abe uste ima prijatelstvo megu navivacite na Schalke 04 i Vardar 05 :))))))?
[/DOUBLEPOST]
Пер пред еден месец изгубивте 6-0 додека ние резултатски го пониживме фенер. Не заебаавај.
Абе без лоша намера, само да се зезаме малце, и ние кога изгубивме 6 : 0 , нон стоп имаше на фанклубот на Шкендија провокации, дури и Македонски спорт пишуваше 6кендија...ама ок, јест да Милан не е некоја екипа, а Зенит е 7кратен европски шампион :D

Абе без лоша намера, само да се зезаме малце, и ние кога изгубивме 6 : 0 , нон стоп имаше на фанклубот на Шкендија провокации, дури и Македонски спорт пишуваше 6кендија...ама ок, јест да Милан не е некоја екипа, а Зенит е 7кратен европски шампион :D
Навикнати сте вие, не ви е прв пат 6 комада да примите.
:D

Ај и ја да дадам коментари:
  1. Комити секоја чест, вака го личи западот, а и стадионот воопшто
  2. Останата публика секоја чест што дојдовте и што достоинствено го прифативте поразот и ги поздравивте играчите без разлика на резултатот
  3. Добра работа на полупразниот стадион е тоа што само вистински љубители на Вардар дојдоа да ја видат историјата
  4. Играчите можеа подобро, но изгореа во желбата, следната ќе биде подобро
  5. Послушајте патриоти да се пушта пред секоја утакмица, а и останати патриотски песни... дига атмосфера и го зајакнува духот.

Покажаа Комити како со добар маркетинг, организација и приступна цена може одлично да се наполни Запад, тоа треба да го увидат и во управата за да има полн стадион! За играта не коментирав ништо изигравме под просечно, не заеба многу големата желба кај играчите за добар резултат.. Али секако мислам дека беше грешка да се почне со Глигоров а Даре на стоперска позиција.. Даре е многу по коросен и креативен у средина, а Муслиу од натпревар во натпревар се повеќе позитивно ме изненадува.

Покажаа Комити како со добар маркетинг, организација и приступна цена може одлично да се наполни Запад, тоа треба да го увидат и во управата за да има полн стадион! За играта не коментирав ништо изигравме под просечно, не заеба многу големата желба кај играчите за добар резултат.. Али секако мислам дека беше грешка да се почне со Глигоров а Даре на стоперска позиција.. Даре е многу по коросен и креативен у средина, а Муслиу од натпреват во натпревар се повеќе позитвно ме изненадува.

Најдраго за останувањето на Самс ми е поради гомната од екипа, ке пукнат од мака зошто не си оди, а го утепаа плукајки
ги заборај и сорососидните лешинари инфилтрирани во Комити

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom