Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Очекувам нешто налик на Pan's Labyrinth, не знаеш колку сум хајпнат за филмов!@Zlatikevichius Најавен е филмот на Дел Торо за Синедејс.
Освен Pan's Labyrinth, друго негово што имаш гледано?Очекувам нешто налик на Pan's Labyrinth, не знаеш колку сум хајпнат за филмов!
Hellboy, Mimic и Crimson Peak. Why?Освен Pan's Labyrinth, друго негово што имаш гледано?
Ја па воопшто не сум хајпнат, баш поради тоа што Pan's labyrinth си е еден и единствен.Очекувам нешто налик на Pan's Labyrinth, не знаеш колку сум хајпнат за филмов!

Онака, и јас поради Pan's Labyrinth зедов да му ги гледам филмовите и очекував барем нешто слично со него, ама се разочарав ептен од сите, посебно од The Devil’s Backbone пошто ептен очекував од него и времиња го чував. И... тапа ми беше.Hellboy, Mimic и Crimson Peak. Why?
Само што го изгледав, приказната е веќе видена во жанров но филмот е добро структуиран, со добра глума и ликови.
Вреди да се изгледа.![]()
Па само ти и @Shawn Spencer се замарате со вакви глупости, најчесто.Никој не пиша ништо за филмскиот фестивал во Венеција кој заврши пред некој ден.
Па само ти и @Shawn Spencer се замарате со вакви глупости, најчесто.
[DOUBLEPOST=1505332305][/DOUBLEPOST]
Ја па воопшто не сум хајпнат, баш поради тоа што Pan's labyrinth си е еден и единствен.
Blade 2 и Pacific Rim му ги немаш гледано?![]()
Онака, и јас поради Pan's Labyrinth зедов да му ги гледам филмовите и очекував барем нешто слично со него, ама се разочарав ептен од сите, посебно од The Devil’s Backbone пошто ептен очекував од него и времиња го чував. И... тапа ми беше.
Ама баш затоа, дека Hellboy, Pacific Rim, Blade 2 и сите останати немаат освоено Златен лав, дека никој никој никогаш не ги ставил во иста реченица со зборот Оскар (а Pan's Labyrinth беше номиниран за неколку), а и дека никогаш, никој fantasy филм не освоил Златен лав, затоа сум хајпнат од овој и очекувам нешто големо, баш ко Pan's Labyrinth.Хелбој двата дела, Блејд 2 и Пацифик рим се добри филмчиња.
Не се на ниво на Пан, ама кој ви е крив ако сте им влегле со очекување. Правени се за забава и како такви и забавни се.
[DOUBLEPOST=1505332439][/DOUBLEPOST]P.S. Ако гледате трејлери, ѕирнете го овој. И атмосферата е слична. Јас обично не гледам, ама сега не можев да се воздржам.Го гледаше некој новиот IT?