Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
V

viktora

Гостин
Zaef denes bese na Izrael Makedonija da ne propustime. Da odbelezime, ke nema utre materijal za Bobi i Ile :(
После толку рибање по социјалните мрежи покушава да се испере.Џабе му е сите знаат кои му се во срцето.
Ме интересира дали во Струмица ќе оди на Македонија-Албанија и за кого ќе навива.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
После толку рибање по социјалните мрежи покушава да се испере.Џабе му е сите знаат кои му се во срцето.
Ме интересира дали во Струмица ќе оди на Македонија-Албанија и за кого ќе навива.
што ќе ти смени и да биде кога знаеш кој му е у срцето

иначе јави и прашај

02 3118-022

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Па дај стави некоја слика од Заев со шал и мапа на голема Албанија, поверодостоен ќе бидеш.

Xibalba

Corona Australis
Член од
24 јануари 2012
Мислења
6.092
Поени од реакции
11.497
Па дај стави некоја слика од Заев со шал и мапа на голема Албанија, поверодостоен ќе бидеш.
Не би сакал да ти контрирам, ама овојпат Виктора беше во право

V

viktora

Гостин
што ќе ти смени и да биде кога знаеш кој му е у срцето

иначе јави и прашај

02 3118-022
11297933102065861860763971987864362nyjytjty.jpg [DOUBLEPOST=1504436388][/DOUBLEPOST]
Не би сакал да ти контрирам, ама овојпат Виктора беше во право

Да не се наљутиш еве и тебе,од друг агол.
zaev-so-albansko-zname.jpg

sap

Член од
15 август 2017
Мислења
128
Поени од реакции
20
Околу ова одењево на Заев во Израел и навивањето за Македонија. Приватно или како премиер на влада, со какво и колку обезбедување. Би било чесно СЈО да провери и ја извести јавноста во кој хотел спиел, што јадел и пиел, дали си купил некој сувенир, со која компанија летал и нормално и најбитно, кој и како тоа го платил. Се надевам нема да биде закукуљено-замомуљено како во темните и матни вмро времиња.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.745
Поени од реакции
25.165

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Kako go branite Zaev, garant kaj i da e i na kontraprotest ke ve gledame naskoro.

Po se izgleda se isto e, samo ulogite se smenija.
Јок Кано, нигде јас не го бранам никако, само пробувам да нацртам колку извитоперени критериуми има поголем дел од гласачкото тело на фамилијата за што чини и за што не чини. Дали Заев идел по утакмици ме занима колку што ме занимаваше на времето што музика слушал Грујо додека возел точак на кеј.

Ако не иде по утакмици, не чини, ако иде по утакмици, пак не чини, со државни пари идел. Крајот не ви се фаќа.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.407
Поени од реакции
30.853
Дојде живот.
За шарени револуционери.
Кој ќе биде храбар да се пофали со ново работно место?

V

viktora

Гостин
Ич не ги интересеирало што правел Заев,ама затоа знаат и кој број на кондури носел Грујо.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.745
Поени од реакции
25.165
Јок Кано, нигде јас не го бранам никако, само пробувам да нацртам колку извитоперени критериуми има поголем дел од гласачкото тело на фамилијата за што чини и за што не чини. Дали Заев идел по утакмици ме занима колку што ме занимаваше на времето што музика слушал Грујо додека возел точак на кеј.

Ако не иде по утакмици, не чини, ако иде по утакмици, пак не чини, со државни пари идел. Крајот не ви се фаќа.

Najmal problem dali ide ili ne. Ako jas se prasuvam treba da ide i toa na trosok na drzavata sepak reprezentacija e u prasanje, sansa za diplomatija, biznis itn...

Krajot vas ne vi se faka. Vi smetase koga drugite go pravea na drzaven trosok a sega koga ke ve prasa nekoj istoto se izvrtoperuva muabetot. Jas ne te prasav za fudbalot nego na cij trosok idel, posto vide kako fino mi objasnija deka ok bilo i Nikola neli pravel taka. Isto e, ke bide i beter, ovoj za da opstane i da seta na drzavni pari ete gledas so kakvi znaminja ne mu preci da se slika i kade ide da se moli. Negova rabota e i toa valjda?

sap

Член од
15 август 2017
Мислења
128
Поени од реакции
20
Еве ви...

Заев и владина и бизнис делегација во посета на Израел

http://novatv.mk/zaev-i-vladina-i-biznis-delegatsija-vo-poseta-na-izrael/
Ваљда ќе видиме јавно и транспарентно , кој се дошол на тој бизнис форум кој владата на Заев го организирала во Ерусалим, што и како се договорило и колку чини сето тоа , плус трошоците за ракување и вообичаената котизација за куса средба која ја наплатуваат Руевен Ривлин и Бенјамин Нетанјаху. Времињата на темницата и матните тајни зделки и договори со необјавени износи за вообичаени провизии од претходните криминални владетели се сигурно минато.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Е ај најди им го крајот. Ако не отидеше Заев ќе беше зашто не бил на утакмица кога веќе бил во посета на Израел со владина делегација, сега кога веќе бил, на чив трошок било тоа.:pos:

Него, гледам вмровциве слабо ја коментираат вчерашната изјава на Заев за мигрантите, каде вели дека секаде каде што ќе има референдум, Сдсм ќе го подржи и ќе гласа на тој референдум за да биде со 100% дека нема да има изградба на згради и бегалски кампови за мигранти.

Ајде, чекаме нова лажга од Вмро.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Najmal problem dali ide ili ne. Ako jas se prasuvam treba da ide i toa na trosok na drzavata sepak reprezentacija e u prasanje, sansa za diplomatija, biznis itn...

Krajot vas ne vi se faka. Vi smetase koga drugite go pravea na drzaven trosok a sega koga ke ve prasa nekoj istoto se izvrtoperuva muabetot. Jas ne te prasav za fudbalot nego na cij trosok idel, posto vide kako fino mi objasnija deka ok bilo i Nikola neli pravel taka. Isto e, ke bide i beter, ovoj za da opstane i da seta na drzavni pari ete gledas so kakvi znaminja ne mu preci da se slika i kade ide da se moli. Negova rabota e i toa valjda?
Никогаш ништо не сметало кај никого кога се работело за спортови и култура, не треси глупости и ти сега. Како вчера да беше памтам за отворањето на ОИ во Пекинг, цела држава негодуваше што ние бевме единствената земја што не достави претставник да ги поздрави нашите спортисти. Народот се буни за Диме Спасов и Бети није знала шта са собом тип на раскурцавања со државни пари.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom