Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Jas ovaj kone go sakam vo vardar!!:(Neka begat kojasevic ako ima moznost za toa
А како бе легендо планираш да го изведат тоа?! Многу ме занима. Па еве Вардар има тројца играчи што година дена не стапнале на терен (Пачовски, Глишиќ и Стојков), а не може да најде начин да ги избрка. Без да ги искешира нормално. А јас ти гарантирам дека Којашевиќ е за играчиште за тој Коне![DOUBLEPOST=1503852068][/DOUBLEPOST]
Има уствари еден (и тоа слободен во моментов) - Агим Ибраими, али колку ќе придонесе тој нешто не знам, оти кога ќе се израчуна дека 6 месеци не е активен и дека ќе му треба време да се врати во форма мислам дека сепак нема поента во негов ангажман.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Најбитното го заборави. У случај да потпише за Вардар, неговиве во Тетово ќе го шиканираат.

Зенит - Ростов играат на Спорт клуб 2.

Во публика, GoT ликови.:D:D

А како бе легендо планираш да го изведат тоа?! Многу ме занима. Па еве Вардар има тројца играчи што година дена не стапнале на терен (Пачовски, Глишиќ и Стојков), а не може да најде начин да ги избрка. Без да ги искешира нормално. А јас ти гарантирам дека Којашевиќ е за играчиште за тој Коне![DOUBLEPOST=1503852068][/DOUBLEPOST]
Најбитното го заборави. У случај да потпише за Вардар, неговиве во Тетово ќе го шиканираат.

Znam deka ne ke se desit radi 8 stranci. Ti velam deka bi go sakal vo vardar. Glisic, pacovski, stojkov. Da ne go zaboravis i Popov so niv. Grebacot dur da e "fit" za fudbal ke imat pominato edna godina od dogovorot

Сигурно Даре и Чеде знаат добро кои се квалитетите на Коне и процениле дека како играч им е попотребен Марковиќ да го заземе тоа последно место за странец во тимот. Коне последен пат играл во сериозна лига преклани, чим стигнал до четврта лига макар било тоа и Италија, веројатно кажува за пад во неговата кариера, клипови на ЈуТјуб можат да се направат за било кој играч и не се никакво мерило, а и од друга страна Којашевиќ иако можеби разочара квалификацииве, сепак беше еден од подобрите играчи минатата сезона и неколку пати ни извадил бодови кога сме биле во незгодна ситуација. Не разбирам зошто го потпишаа Ганецот, ем нема никакво СиВи, доаѓа од аматерска лига и колку што успеав да прочитам дури и во годините кога бил на Кипар никогаш не изиграл утакмица за некој квалитетен тим, туку веднаш бил праќан на позајмици, ем ако нашиве го планирале како засилување сигурно немаше да го праќаат одма на позајмици, а на таа позиција да купуваат уште еден играч. Чудно ми е и тоа што Чеде не му даде воопшто прилика на Итало на дуелите со Фенербахче, од она малку што го изигра со Победа ми изгледа на погодено засилување, не толку во квалитет колку што ми изгледа на играч кој многу често ќе влегува во шанси, класичен бразилски шпиц, тип на играч кој дефинитивно ни фалеше за да го размрда нападот за разлика од тромавоста на Балотели.

^ Не е за квалитет, едноставно е, ако Спировски си иде, тогаш засилување за таа позиција ќе мора, па затоа секако Вања е во преден план. Коне би бил интересно засилување, ама не гарантира ништо во моментов, а и сличен тип на играч се со Дамир, така да сега нит има време нит можност за таков трансфер да се реализира, а ниту па преголема потреба од такво нешто. Куајнор дефинитивно ќе испадне по се изгледа непотребно засилување, дај боже само да се реализира ова со позајмицава и Вања, да не останеме само на него, уште 3 дена до крај на трансфер-периодот има. А, Итало сигурно ќе добива поголема минутажа, со Фенер беше ризично да се пушта, поготово на првата утакмица, а немавме потреба од него на втората, едино во второ да го пуштеше на 1-1 место Којашевиќ, мада мислам дека мечот во тој момент секако беше решен

Што е финтава со племето козојебачко што спамира на фб на Вардар, и кој идиот е админ на истата?
Vardare vardare dojdi ti na zur semaj sfe komiti da naj puse kur na etnicki albania
LikeShow More Reactions
· Reply · 13 hrs

:pos::pos::pos:
Најако !!

За зоки-буре и Тоше уште е жив...
Со Малме кој ја намести? Или Самс е во борд на директори на Волво, па Волво Шведска фирма ова она, а газдата на Волво да ти бил министер за спорт во Шведска и ради тоа... Како не ни текна порано ц ц ...

Што да читаме? И кого да читаме? Ова ли квази жута-штампа новинарче...? Сите зуби му ги избија од тепање, а уште памет не му дошол.

Убаво си пиша ЦЦС, очекувајте вакви удари под појас и вакви погани усти да лаат уште повеќе и со појак интезитет...

Абе овој дегенот од буре весник уште тврди дека тоше проески е жив, зарем некој сеуште го чита него.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom