Фудбалски/трансфер дискусии

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.585
Поени од реакции
22.303
Toljan od plasticnite izgleda za 5m ke odi vo Dortmund. Odlicen transfer za mladiot u21 reprezentativec na Germanija.

Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Овие ПСЖ не знаат што прават, секоја година нови крила додека средината се двајца без тројца и згора на го продадоа Матуиди и ќе го продадат Криховјак.
Верати, Рабио и евентуално Ди Мариа ако го местат за таму. Замена вечниот Мота кој не оди веќе, една повреда и ќе играат 4-2-4

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.922
Поени од реакции
41.894
Фабињо :D

Мангала ќе оди на позајмица со прави на откуп 15 мил, а Еванс замена. Добро барем четвртата опција не е 50 мил.

R

red.devil

Гостин
Овие ПСЖ не знаат што прават, секоја година нови крила додека средината се двајца без тројца и згора на го продадоа Матуиди и ќе го продадат Криховјак.
Верати, Рабио и евентуално Ди Мариа ако го местат за таму. Замена вечниот Мота кој не оди веќе, една повреда и ќе играат 4-2-4
Фабињо може да го земаат и мислам им е примарна цел.
Треба да ја средат одбраната и да се отарасат од преценетион бразилски стопер кој за к*р не го бива. ПиАр-от е моќна ствар мме, со пола сезона изиграна на ниво се ишлепа по квалитетни клубови.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.774
Поени од реакции
43.978
Па уште стопер ќе им остане ако успеат да ги донесат Фабињо и Мбапе/Санчез. Мада пак никој нема да ги гледа во мртвата лига во Франција.

R

red.devil

Гостин
Имаат добар стопер од младите, искина лани првата текма со Барса ама ропаков кога е фит, мора да игра.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.774
Поени од реакции
43.978
Имаат добар стопер од младите, искина лани првата текма со Барса ама ропаков кога е фит, мора да игра.
Toj Кимбепе/Кимпебе, како беше? Абе види, кај стопери е најтешко да ги оцениш според еден перформанс. Не ми се верува до толку да не му даваат шанса или бар самиот да не побара место во прв тим или трансфер ако стварно го бива. :) Самодовербата и мотивацијата имаат ептен голема улога кај нив, ако го почнеш мечот јако во секој нареден дуел влегуваш полн со самодоверба и едноставно добиваш екстра сила, коа ќе те "носи" во текот на целиот натпревар. Имам приметено бар јас кога играм назад некогаш (еден на еден сум ептен дупе и офанзивно и дефанзивно :D ), ако си набилдам самодоверба може и Меси да ми дојде ќе го однесам со се топка. :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Абе Кимпембе може добар им е ама оди седни на клупа еден од Силва и Маркињос :icon_lol: цел Касандра и Ранду клан таму ќе ти бојкотира.

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Тешете се дека ќе го играл Еванс прва :icon_mrgr:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
И на Сити им требаат хоумгроун играчи мислам. Еванс ко четврт избор е солиден.

Kajgana Shop

На врв Bottom