Фабињо може да го земаат и мислам им е примарна цел.Овие ПСЖ не знаат што прават, секоја година нови крила додека средината се двајца без тројца и згора на го продадоа Матуиди и ќе го продадат Криховјак.
Верати, Рабио и евентуално Ди Мариа ако го местат за таму. Замена вечниот Мота кој не оди веќе, една повреда и ќе играат 4-2-4
Toj Кимбепе/Кимпебе, како беше? Абе види, кај стопери е најтешко да ги оцениш според еден перформанс. Не ми се верува до толку да не му даваат шанса или бар самиот да не побара место во прв тим или трансфер ако стварно го бива. Самодовербата и мотивацијата имаат ептен голема улога кај нив, ако го почнеш мечот јако во секој нареден дуел влегуваш полн со самодоверба и едноставно добиваш екстра сила, коа ќе те "носи" во текот на целиот натпревар. Имам приметено бар јас кога играм назад некогаш (еден на еден сум ептен дупе и офанзивно и дефанзивно ), ако си набилдам самодоверба може и Меси да ми дојде ќе го однесам со се топка.Имаат добар стопер од младите, искина лани првата текма со Барса ама ропаков кога е фит, мора да игра.
А оваа каква повреда има? Или допрва треба да ја повредиме?
Абе нема врска, глупост е ова, си ги одбрале играчите. Што не стават слики од Стаџ и Лалана примерА оваа каква повреда има? Или допрва треба да ја повредиме?
ДопрваА оваа каква повреда има? Или допрва треба да ја повредиме?