HoT iCe
Flamboyant
- Член од
- 1 јануари 2025
- Мислења
- 254
- Поени од реакции
- 787
Ви беше пик Лавиа првично ако се сеќавам добро ама не ви беше прв пик, Каиседо ви беше првиот, можда сум и грешка, не е ни битно на крај.За Лавиа не сум сигурен дека бил некаков пик. Да го сакаа ќе го собереа со повреме.
Каиседо очигледно бил цел ама тогаш лузерот Клоп се расправаше со тие работи затоа и ја заебаа работата
Сега Едвардс е назад заедно со Хјуз и цела екипа. Нема веќе заебавање.
Ливерпул прво добива зелено светло од играчот после договара со клубот. Со Каиседо обратно направија и затоа таков беше исходот. Клоп направи добри работи ама нанесе и штета на клубот со глупостите негови па можеби и добро е што си отиде.
Структура на клуб/спортски директори, скаути, дата >>>> тренер.
Многумина нема да се сложат ама баш така е.
Колку и да е добар тренерот, ако цела моќ е кај него, кога ќе си оди следува распад систем како во Јунајтед после Фергусон.
Клоп почна да станува многу моќен и затоа си отидоа Едвардс, Ворд, Грем, итн.
Му даде голема власт и му препушти тренинзи и припреми на Пеп Лијндерс кој лани попи отказ од Салцбург, а сега е помошник на Гвардиола. Таман да ги упропасти и нив![]()
Битно сте си ја научиле лекцијата.
Иначе знам за тој Едвардс, преговараше и со Челзи и наводно имал бланко чек ама ги одбил, секоја чест за ликот како работи. Склопивте многу интересна екипа сезонава, за мене сте фаворити за освојување пак ПЛ, ако донесете и Исак ондак и за ЛШ ви давам број 1. Многу добра работа летово.
Клоп никад не сум го сакал, сме правеле муабет, за мене еден голем хипокрит и лигавец од човек, за тренер ме боли кур, никад не го тренирал Челзи ама неколку пати се дрзнал да јаде гомна ничим изазван. Посебно кога се правеше многу паметен додека клубот беше форсиран да биде продаден и со замрзнати средства.