Premier League - Season 2017/2018

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 септември 2008
Мислења
11.859
Поени од реакции
10.230
Ич не бев оптимист кога отворив со оглед на дизајнов мислев сида ќе ми фати компјутерот хахахаха ама се покажа :D
Хахаха вака еден другар ми викаше се ко ќе одев кај него да играме ПЕС. Имав едно усб се живо на него и ме прашуваше пред да влезам дали сум го носел оти сида му фаќал компјутерот и телевизорот му прегорел
:D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Хахаха вака еден другар ми викаше се ко ќе одев кај него да играме ПЕС. Имав едно усб се живо на него и ме прашуваше пред да влезам дали сум го носел оти сида му фаќал компјутерот и телевизорот му прегорел
:D
Да бе, и машината за перење не му врти ко што вртеше :icon_lol:

R

red.devil

Гостин
Откопав вчера нов сајт кога сакав да го репризирам едно полувреме од Манчестер - Вест Хем. Скај Спортс снимки, супер квалитет, прво полувреме, второ полувреме, примеч, афтер меч анализи, цела емисија , еве пуштете и ќе се уверите, ставете го во букмарк(y)

http://fullmatchsports.com/manchester-united-vs-west-ham-full-match-epl-2017-18/
Топ.

Дечки се знае рутината. Букмаркс, оти сигурно ќе се најди некој за месец-два да праша "абе како беше таа страната со хајлајтси и комплетни натпревари што ја стајвте пред некое време". :D

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.089
Поени од реакции
2.036
Може некој му стаил вирус во сатот за струја па му прегорел телевизорот :)

40 мил фунти за попивода, овие од Лестер арни се, по кои фудбалски критериуми овој вреди 40 мил...
Има некои шпекулации дека Челзи се насочил кон Краковијак од Псж.
Прочитав некаде дека е ставен на трансфер листа сега незнам колку е точно тоа, ама ликот ништо не одигра во Псж не ни доби шанса, а имаше фудбал во него. Е сега во каква форма е којзнае, ама и така на Челзи му треба играч за ротација на таа позиција така да боље нека одат на него, од што да бидат изманипулирани од Лестер.

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Може некој му стаил вирус во сатот за струја па му прегорел телевизорот :)

40 мил фунти за попивода, овие од Лестер арни се, по кои фудбалски критериуми овој вреди 40 мил...
Има некои шпекулации дека Челзи се насочил кон Краковијак од Псж.
Прочитав некаде дека е ставен на трансфер листа сега незнам колку е точно тоа, ама ликот ништо не одигра во Псж не ни доби шанса, а имаше фудбал во него. Е сега во каква форма е којзнае, ама и така на Челзи му треба играч за ротација на таа позиција така да боље нека одат на него, од што да бидат изманипулирани од Лестер.

Ама колку што знам Криховјак е типичен ДМ, Дринквотер е повеќе плејмејкер.

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.089
Поени од реакции
2.036
Ама колку што знам Криховјак е типичен ДМ, Дринквотер е повеќе плејмејкер.
Па нас ни треба и класичен дм, само Канте го имаме а тој неможе да трча цела сезона, Бакајоко исто така игра понапред исто и Фабрегас.
Ма да кај Конте нема класичен дм, Канте игра последен ама има случаеви каде што ќе го видиш офанзивно на крило пред 16 и сл. Значи не е лимитиран само да стои назад.
За дефанзива си има 3 штопери.

R

red.devil

Гостин
Па нас ни треба и класичен дм, само Канте го имаме а тој неможе да трча цела сезона, Бакајоко исто така игра понапред исто и Фабрегас.
Ма да кај Конте нема класичен дм, Канте игра последен ама има случаеви каде што ќе го видиш офанзивно на крило пред 16 и сл. Значи не е лимитиран само да стои назад.
За дефанзива си има 3 штопери.

Чекај сеа, значи вие го продадовте Матиќ зошто Бакајоко бил подобар и ќе играл на негово место. Како испадна сега Бакајоко да е поофанзивен и да ви треба нов ДМФ?
Канте лани не играше последен во среден ред туку б2б, или грешка сум? :D

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.668
Поени од реакции
11.747
Чекај сеа, значи вие го продадовте Матиќ зошто Бакајоко бил подобар и ќе играл на негово место. Како испадна сега Бакајоко да е поофанзивен и да ви треба нов ДМФ?
а според друг нивен фан Фабрето бил замена за Матиќ плус подобар пас имал, абе лудницаа

Sent from my iPhone using Tapatalk

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
На овие од fullmatchesandshows им должам милион евра во донации, кај к.р ќе ги гледав(ме) овие класици. Тек ко ќе ми текнит смрт дека ми наплаќаат 190 ден месечно :facepalm:
Али веќе и они не закачаат цели натпревари на страната. Сега само хајлајтси. А баш беше добро за ЛШ, вторник и среда кога има по две три јаки натпревари да изгледаш реприза некоја утакмица
Откопав вчера нов сајт кога сакав да го репризирам едно полувреме од Манчестер - Вест Хем. Скај Спортс снимки, супер квалитет, прво полувреме, второ полувреме, примеч, афтер меч анализи, цела емисија , еве пуштете и ќе се уверите, ставете го во букмарк(y)

http://fullmatchsports.com/manchester-united-vs-west-ham-full-match-epl-2017-18/
Сепак reddit рулз
https://www.reddit.com/r/footballhighlights/
https://www.reddit.com/r/footballdownload/

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Иначе Канте си играше ДМ лани, а тоа му овозможи на Матич да оди понапред често и да игра б2б. Затоа и долго време беше со најмногу асистенции во тимот. Сега Бакајоко ќе ја игра таа позиција.

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.089
Поени од реакции
2.036
Сигурно се шалиш или Челзи го имаш гледано само 2-3 пати на хајлајци... Ама сепак ќе ти одговорам.

Во Челзи нема класичен дм, ниту беше Матич ниту беше Канте, имаат обрска и двајцата да бранат ама и двајцата не се лимитирани во офанзива. Канте излегуваше почесто бидејќи има способност да трча насекаде и е побрз, додека Матич е спор и повеќе ја гњавеше топката кога беше на своја половина па затоа ти изгледало дека е класичен дм.

Замена за Матич е Фабрегас, со одењето на Матич, Фабрегас влегува во прв план а Бакајоко најверојатно ќе ја има ланската улога на Фабрегас...

На Челзи му треба четири мидфилдери, дм, б2б или каков сака нема е. Мометнално има 3, Канте, Бакајоко, Фабрегас.
Една повреда, една суспензија и имаш еден среден играч... Како сега што е случајот за Тотенхем. Едини расположлив играч што го имаме е Канте.

Од таа причина треба уште еден во средина.

Кој каде кажал дека Матич е подобар од Бакајоко. Бакајоко е енигма за пл, ризик кој може ќе се исплати, може не ќе видиме. Помлад е и побрз од Матич ама дали е подобар незнам не сум видовид.
Фабрегас е Фабрегас, зарем треба да се дискутира за негови фудбалски квалитети...

Мораше еден од Матич - Фабрегас да си оди, бидејќи за двајцата во исто време немаше место на теренот.
Јасно ти е тоа, само неможеш да одолееш а да не пецнеш :)

R

red.devil

Гостин
Сигурно се шалиш или Челзи го имаш гледано само 2-3 пати на хајлајци... Ама сепак ќе ти одговорам.
Не се шалам. Сврти неколку страни поназад и прочитај си го фан клубот последниве две недели. Бакајоко бил апгрејд на Матиќ, тој е заклучолот од многу мислења. Океј, можеби е, но како испадна сега да игра понапред ако било така?
И друго прашање иницирано од твоево четиво. Ако Челзи не се брани со класичен ДМФ што доведува Канте и Матиќ да играле и офанзивно а Бакајоко играл понапред од нив според тебе, што игра Бакајоко? Десетка?[DOUBLEPOST=1502898798][/DOUBLEPOST]
Матич ни замина, океј не се замарам премногу, првата сезона одигра мајсторски паук на теренот ама после тоа падна многу драстично, минатата сезона знаеше да извади некоја партија ама и знаеше да заглави со топка...
Бакајоко е супер замена, помлад поефтин плус ќе внесе брзина и нешто ново во играта... Плус шанса фабре да се намерне во првиот тим...
Повели, ако имаш кратка меморија.

Последно уредено од модератор:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom