Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување

Изгледа стварно ќе биде последен пат ова. После 3-4 месеци :D
Само ме интересира што е целата работа со повредата, дека има секакви различни информации. Би требало утре да има медицински, и да биде официјално претставен.

Ауба за 70 м грабеж бачко, може да ги частат плус со некој младинец...
Знае да примаши зицер ама нападот дефинитивно ќе добие на снага и техника...
За Контовача е перфектен...
Него не ми е јасно што толку Конте се заинатил да донесе бекови, кога Алонсо и Мозес одиграа супер сезона плус го има сега и Аспи достапен со доаѓањето на Рудигер...

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

Ауба за 70 м грабеж бачко, може да ги частат плус со некој младинец...
Знае да примаши зицер ама нападот дефинитивно ќе добие на снага и техника...
За Контовача е перфектен...
Него не ми е јасно што толку Конте се заинатил да донесе бекови, кога Алонсо и Мозес одиграа супер сезона плус го има сега и Аспи достапен со доаѓањето на Рудигер...

Мора да се донесат бекови. Лани немавме замени за Мозес и Алонсо и било каква нивна повреда беше голем проблем со оглед на тоа дека се можеби клучните позиции. Освен тоа, колку и да изиграа добро лани двајцата, сепак не треба да летаме во облаци и да мислиме дека не може да се донесат подобри опции. И двајцата си имаат свои недостатоци па затоа мора да им се донесе конкуренција со која ќе се надополнуваат. Плус и ЛШ играме и мора да се засили тимот доколку сакаме да стигнат што подалеку. Азпи изгледа не го планира за десен вингбек, така да се надевам дека ќе ги земат и Данило и Сандро.

Со оглед на то дека Јувентус го договорија Даглас Коста, се отвора можноста да се донеси Сандро. Данило е добар за замена, не беше лош и во Порто дури играше ама го зафрканаја овие од Реал на клупа шо го забораваја. Мора иначе бекој да се донесат неможи со два бека да се игра на 4 фронта вгодина !

Со оглед на то дека Јувентус го договорија Даглас Коста, се отвора можноста да се донеси Сандро. Данило е добар за замена, не беше лош и во Порто дури играше ама го зафрканаја овие од Реал на клупа шо го забораваја. Мора иначе бекој да се донесат неможи со два бека да се игра на 4 фронта вгодина !
Нема врска Коста со Сандро, ама никаква :D
Се чека Јуве да донесат лев бек, па тогаш би требало да му дозволат да си оди, доколку он го побара тоа.[DOUBLEPOST=1499988058][/DOUBLEPOST]Отиде Чалоба перманентно...
Одличен при секоја шанса и стварно мислев дека дојде неговото време, посебно ако си оди Матич. Ама ете он сакал изгледа да си осигура место каде што ќе може константно да игра и да се развива, за што секако не можам да му замерам. Уште од кога почна да игра за младинците го знаев како следниот капитен после Тери.

Ова во моментов не остава само со Канте, Фабрегас и Матич за во средина. Утре ќе потпише Бакајоко, ама ако си оди Матич, ќе бидеме претенки. Можно е Бејкер да го задржат како хоумгроун играч, ама и така ќе фали уште еден, а засега нема никакви шпекулации.

Него, Мичи која легенда :pos:
upload_2017-7-14_1-20-28.png

Attachments

• upload_2017-7-14_1-19-33.png
    upload_2017-7-14_1-19-33.png
    46 KB · Прегледи: 15
Последно уредено:
Сун :D
2b5a9e42d4cf8687d5f5e00b3fff8fb6.jpg

Ноќеска со Луиз.
DEp1iBSUQAEEs1q.jpg

20136321_10209754879085505_870237280_n.png

Дефинитивно е завршена работата со Бакајоко. Во теков на денов или утре би требало да го претстават и официјално

Aubameyang .... !!!!!!!!!!!!!

Нцнцнцн све младиве ги испопродадоа за банални цени а после ќе платат 30+ милки

Матиќ добил дозвола да не патува со тимот на турнеја (и Коста, ама тоа е веќе познато).

Bakayoko izbrisal story na Instagram kade sto imase slikano trening centarot, i vo description na Instagram go vrati toa sto mu pisuvase fudbaler na Monako... cudno

Мора да се донесат бекови. Лани немавме замени за Мозес и Алонсо и било каква нивна повреда беше голем проблем со оглед на тоа дека се можеби клучните позиции. Освен тоа, колку и да изиграа добро лани двајцата, сепак не треба да летаме во облаци и да мислиме дека не може да се донесат подобри опции. И двајцата си имаат свои недостатоци па затоа мора да им се донесе конкуренција со која ќе се надополнуваат. Плус и ЛШ играме и мора да се засили тимот доколку сакаме да стигнат што подалеку. Азпи изгледа не го планира за десен вингбек, така да се надевам дека ќе ги земат и Данило и Сандро.
Ако дојде Сандро и се платат огромини 70 мил тогаш сигурно Алонсо нема да го гледаме повеќе и најверојатно наредно лето ќе го продаваме некаде...
А одигра повеќе од добра сезона даде неколку гола и асистенции плус константно се нудеше напред, плус и мана неколку опасни слободни...
Полн погодок за тие ефтини 20 мил
Сандро е можеби подобра варијанта ама покрај ваков бек да се дадат 70 мил нема логика...

Данило го гледав 2-3 пати во Реал човекот има заборавено да игра фудбал, спор е како баба уште па 30 мил...
Јас мозес и алонсо не би ги менувал, ниту пак одбраната, Рудигер и Кристенсен се супер, може уште еден бек за бекап и тоа е тоа...

Матич ни замина, океј не се замарам премногу, првата сезона одигра мајсторски паук на теренот ама после тоа падна многу драстично, минатата сезона знаеше да извади некоја партија ама и знаеше да заглави со топка...
Бакајоко е супер замена, помлад поефтин плус ќе внесе брзина и нешто ново во играта... Плус шанса фабре да се намерне во првиот тим...

Мене повеќе ме загрижува нападот, Коста си оди сигурно, човек што ни гарантираше 20+ гола...
А кога ќе се сетам назад дека Челзи е слаб во погодување на напаѓачи страв ме фаќа...
А пазарот е таков што реална цена за напаѓач нема, поготово ако продавачот знае дека си во тесно...

Ауба мислам дека има шанса да легне во Контовача ама ќе биде тешко со Дортмунд... Не дека се тврди на продавање ама сега потпиша нов договор па мислам дека без Погба цена нема шанса да го земат...
Втор избор ми би бил Мбапе, ма да мислам дека Монако повеќе нема да продава...
Белоти ми е енигма воедно и преголем ризик а Торино бара баиги многу...

И крило мора да се земе криви ми е за Родригез...ама ете народски кажано замина преку рака во Бм...

Мора да се тргне по Махрез, за сума околу 50 мил би бил достапен...
Ни фали дополнителна креација, често пати Педро знае да биде невидлив на теренот, од вилиан ич не сум задоволен играше топло ладно кога ќе добиеше шанса...
Значи Бакајоко, Бек, Напаѓач, крило и сме спремни за сезона

Родригез кај Конте едино во Лига куп ќе играше :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom