Вчера ја гледав емисијава, супер е.25 години Премиер Лига - Далглиш, Кин и Анри се потсетуваат на најбитните моменти од историјата на ПЛ.
Јас само што ја изгледав.Вчера ја гледав емисијава, супер е.
Али веќе и они не закачаат цели натпревари на страната. Сега само хајлајтси. А баш беше добро за ЛШ, вторник и среда кога има по две три јаки натпревари да изгледаш реприза некоја утакмицаНа овие од fullmatchesandshows им должам милион евра во донации, кај к.р ќе ги гледав(ме) овие класици. Тек ко ќе ми текнит смрт дека ми наплаќаат 190 ден месечно![]()
На овие од fullmatchesandshows им должам милион евра во донации, кај к.р ќе ги гледав(ме) овие класици. Тек ко ќе ми текнит смрт дека ми наплаќаат 190 ден месечно![]()
Откопав вчера нов сајт кога сакав да го репризирам едно полувреме од Манчестер - Вест Хем. Скај Спортс снимки, супер квалитет, прво полувреме, второ полувреме, примеч, афтер меч анализи, цела емисија , еве пуштете и ќе се уверите, ставете го во букмаркАли веќе и они не закачаат цели натпревари на страната. Сега само хајлајтси. А баш беше добро за ЛШ, вторник и среда кога има по две три јаки натпревари да изгледаш реприза некоја утакмица
Ја прегледав,супер. Фала.Откопав вчера нов сајт кога сакав да го репризирам едно полувреме од Манчестер - Вест Хем. Скај Спортс снимки, супер квалитет, прво полувреме, второ полувреме, примеч, афтер меч анализи, цела емисија , еве пуштете и ќе се уверите, ставете го во букмарк
http://fullmatchsports.com/manchester-united-vs-west-ham-full-match-epl-2017-18/
Бимбериќетврси, сполај тиОткопав вчера нов сајт кога сакав да го репризирам едно полувреме од Манчестер - Вест Хем. Скај Спортс снимки, супер квалитет, прво полувреме, второ полувреме, примеч, афтер меч анализи, цела емисија , еве пуштете и ќе се уверите, ставете го во букмарк
http://fullmatchsports.com/manchester-united-vs-west-ham-full-match-epl-2017-18/
Ич не бев оптимист кога отворив со оглед на дизајнов мислев сида ќе ми фати компјутерот хахахаха ама се покажаБимбериќетврси, сполај ти
![]()
И јас не бев оптимист, си велам шо страна е ова. Ама пуштив видеа од повеќе мечеви да видам слика ово она и работи супер.Ич не бев оптимист кога отворив со оглед на дизајнов мислев сида ќе ми фати компјутерот хахахаха ама се покажа![]()
Сега видов дури и Формула имаИ јас не бев оптимист, си велам шо страна е ова. Ама пуштив видеа од повеќе мечеви да видам слика ово она и работи супер.
И мене може да ми се најде странава, одам на КФИ курс вчера и ми вика следен во четврток, па во сабота од 12 до 2 можеш ли, како да и кажам оти Манчестер игра од 1 ипол хахахаха, почнав да вртам референдуми, меферендуми, мора да си одам, а не знам бус кога има за надолу, бла бла и оставивме да се договориме утре за точно (таман да измислам нешто салам)Откопав вчера нов сајт кога сакав да го репризирам едно полувреме од Манчестер - Вест Хем. Скај Спортс снимки, супер квалитет, прво полувреме, второ полувреме, примеч, афтер меч анализи, цела емисија , еве пуштете и ќе се уверите, ставете го во букмарк