Premier League - Season 2017/2018

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Член од
8 септември 2008
Мислења
11.859
Поени од реакции
10.230
На овие од fullmatchesandshows им должам милион евра во донации, кај к.р ќе ги гледав(ме) овие класици. Тек ко ќе ми текнит смрт дека ми наплаќаат 190 ден месечно :facepalm:

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.406
Поени од реакции
26.401
На овие од fullmatchesandshows им должам милион евра во донации, кај к.р ќе ги гледав(ме) овие класици. Тек ко ќе ми текнит смрт дека ми наплаќаат 190 ден месечно :facepalm:
Али веќе и они не закачаат цели натпревари на страната. Сега само хајлајтси. А баш беше добро за ЛШ, вторник и среда кога има по две три јаки натпревари да изгледаш реприза некоја утакмица

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Али веќе и они не закачаат цели натпревари на страната. Сега само хајлајтси. А баш беше добро за ЛШ, вторник и среда кога има по две три јаки натпревари да изгледаш реприза некоја утакмица
Откопав вчера нов сајт кога сакав да го репризирам едно полувреме од Манчестер - Вест Хем. Скај Спортс снимки, супер квалитет, прво полувреме, второ полувреме, примеч, афтер меч анализи, цела емисија , еве пуштете и ќе се уверите, ставете го во букмарк(y)

http://fullmatchsports.com/manchester-united-vs-west-ham-full-match-epl-2017-18/

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.406
Поени од реакции
26.401
Откопав вчера нов сајт кога сакав да го репризирам едно полувреме од Манчестер - Вест Хем. Скај Спортс снимки, супер квалитет, прво полувреме, второ полувреме, примеч, афтер меч анализи, цела емисија , еве пуштете и ќе се уверите, ставете го во букмарк(y)

http://fullmatchsports.com/manchester-united-vs-west-ham-full-match-epl-2017-18/
Ја прегледав,супер. Фала.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.859
Поени од реакции
10.230

Бимбериќетврси, сполај ти
:D

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Бимбериќетврси, сполај ти
:D
Ич не бев оптимист кога отворив со оглед на дизајнов мислев сида ќе ми фати компјутерот хахахаха ама се покажа :D

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.406
Поени од реакции
26.401
Ич не бев оптимист кога отворив со оглед на дизајнов мислев сида ќе ми фати компјутерот хахахаха ама се покажа :D
И јас не бев оптимист, си велам шо страна е ова. Ама пуштив видеа од повеќе мечеви да видам слика ово она и работи супер.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И јас не бев оптимист, си велам шо страна е ова. Ама пуштив видеа од повеќе мечеви да видам слика ово она и работи супер.
Сега видов дури и Формула има :pos: :pos: кое дувло на интернетот е местово ццц

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.094

И мене може да ми се најде странава, одам на КФИ курс вчера и ми вика следен во четврток, па во сабота од 12 до 2 можеш ли, како да и кажам оти Манчестер игра од 1 ипол хахахаха, почнав да вртам референдуми, меферендуми, мора да си одам, а не знам бус кога има за надолу, бла бла и оставивме да се договориме утре за точно (таман да измислам нешто салам) :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom