Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Џонс игра одлично денес. Голема штета за него е приказната со повредите, да беше здрав ќе имаш Манчестер топ штопер.

Заради овие ситуации ќе мора да поентираме пак што побрзо и тоа.

Што убаво делува ваков офанзивен Манчестер, штета што тоа нема да биде баш случај често.Нормално наредна утакмица ќе си се врати на неговите глупости, само се надевам дека грешам

Заради овие ситуации ќе мора да поентираме пак што побрзо и тоа.

Жими се почнува 45та и си викам , сега го примаме милјарда посто.Доаѓа шансата овие некако меѓу себе си сметаат , Де Геа ја брани ко 15 годишна тинејџерка а Баји ко штотуку да воскреснал и ја мава топката со глава.Е ова беше цела ланска сезона прикажана во 1 минута

Ако и денеска ја хејтате играва мислам дека треба да се префрлите да навивате за Барселона или Реал Мадрид. Првово полувреме ми ги крена очекувањата до небо. Второ очекувам да ги отвориме повеќе.

Матиќ уште еднаш покажува дека е одлично засилување. Мене ме нервира што Марсиал и Рашфорд играат на иста позиција, па еден отпаѓа, а мора да ги гледаме Мики и Мата. Премногу фали класично десно крило, одлично би легнало таму некое топ крило.

Е сега баш да видиме дали ќе ги решаваме ваквите натпревари со уште некој гол или ќе се тресеме до последна минута.

искрено такви фудбалери најмногу се ценат
уште поискрено исто така и Валенсија не го ценевте за денес да дркате на него
океј е составив само ја би Марсијал пред Раш, он ми е некако за од клупа повеќе

Sent from my iPhone using Tapatalk
Пријателе никој не збори за ценење, јас имам голем респект за Ерера и тоа дека навистина го сака клубот и дава се од себе, но погледни тоа што Матич го изигра во овие 45 минути Ерера нема вака изиграно од кога е во Јунајтед. За класа се работи, не за респект.

Пријателе никој не збори за ценење, јас имам голем респект за Ерера и тоа дека навистина го сака клубот и дава се од себе, но погледни тоа што Матич го изигра во овие 45 минути Ерера нема вака изиграно од кога е во Јунајтед. За класа се работи, не за респект.

Ок

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ете го срцката Фела влезе. Шо бидна со трансферот во Галата?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom