Му го издудлаа на Дибала веќе од јуве . Му ја дадоа десетката на Дел Пиеро . Легенда ќе бил на клуботАко пропадне работава со ѓуптинов со пубертетски брк ала Педро, пратете го Дибала на социјалниве мрежи... и него со иста тактика ќе го врбуваат![]()
И мене како низ магла ми е тоа ама баш го заприметив дека игра како финале ЛШ да е.Знам дека беше дерби но не ми текнуваше, проверив, во поразот од Ливерпул играше Насри, една недела пред легендарните 8-2 кај вас.
Секој нормален клуб со барем мали амбиции ќе го отпуштеше Венгер тоа лето, цело лето лажеше дека барем еден од Фабрегас или Насри ќе остане, за на крај да заминат и двајцата, немаше донесено ниедно засилување освен кловнот Жервињо се до поразот од 8-2 а и после играчите што го донесе беа се пропалици (со исклучок на Мертесакер и донекаде Артета). И тој пораз отсегкогаш ми беше чуден, беше Арсенал ослабен и со еден куп повредени играчи, но стварно до ден денес не ми е јасно како можеа да изгубат со таков резлутат, дали беше депримираност, дали некаков бојкот.И мене како низ магла ми е тоа ама баш го заприметив дека игра како финале ЛШ да е.
Ic drug neka baraat.Малце е ова за дембеле? Колку треба за овај по твое? 240?
Бидете реални малце,повеќе од доволни се париве за ваква црнчуга.
Секој нормален клуб ќе го отпуштеше Венгер после бруката со Калстром.Секој нормален клуб со барем мали амбиции ќе го отпуштеше Венгер тоа лето, цело лето лажеше дека барем еден од Фабрегас или Насри ќе остане, за на крај да заминат и двајцата, немаше донесено ниедно засилување освен кловнот Жервињо се до поразот од 8-2 а и после играчите што го донесе беа се пропалици (со исклучок на Мертесакер и донекаде Артета). И тој пораз отсегкогаш ми беше чуден, беше Арсенал ослабен и со еден куп повредени играчи, но стварно до ден денес не ми е јасно како можеа да изгубат со таков резлутат, дали беше депримираност, дали некаков бојкот.
Уште не сум сигурен дека ова го сфатиле(така им одговара) мојве. Сега со Санчез, Озил, Чембрлејн имаат шанса да покажат дека нешто се сменило.Некако не ми соодветствуваат информацииве со тоа што беше пренесувано ама како и да е, не можеш да ги споредиш Барселона и Дортмунд. Барселона може да си дозволи да се ослободи од било кој освен Меси, прво зошто имаат appeal кон други играчи и како што гледаме со црњава, спремни се во подрум да се кријат само за да играат таму и како второ, Дортмунд се финансиски послаби и секако дека секое евро плус кое ќе го извлечат им значи, далеку од тоа дека ви го држат заложник. Затоа и купуваат таленти од цела Европа, знаат дека кога тогаш ќе дојде часот за продавање. Само не можат тие да се однесуваат како во супермаркет, кој дојди, земи играч, без никаков пружен отпор. Кај навивачите како прво не се остава впечаток на амбициозен клуб.
Еве прашај ги навивачите на Арсенал што мислат за периодот кога секоја година го шиткаа капитенот/најдобриот играч.
Тоа оди заедно со клубот или што мислиш Венгер преговара со играчите за нов договор?Секое одење на тие битни играчи беа и нормално оти ќе сe одлуки на клубот заедно со Венгер,но пред се на клубот.Тој период се знаеше што и како беше.За другите работи е океј.Сега кога треба да покажат дека тие времиња се поминати,жалните тешко им оди.Секој нормален клуб со барем мали амбиции ќе го отпуштеше Венгер тоа лето, цело лето лажеше дека барем еден од Фабрегас или Насри ќе остане, за на крај да заминат и двајцата, немаше донесено ниедно засилување освен кловнот Жервињо се до поразот од 8-2 а и после играчите што го донесе беа се пропалици (со исклучок на Мертесакер и донекаде Артета). И тој пораз отсегкогаш ми беше чуден, беше Арсенал ослабен и со еден куп повредени играчи, но стварно до ден денес не ми е јасно како можеа да изгубат со таков резлутат, дали беше депримираност, дали некаков бојкот.
Се заебаа, вака и за Торес имаше@Џони Вајсмилер уште веруваш во трансфер?
http://www.liverpoolfc.com/news/first-team/271620-fsg-statement-on-philippe-coutinho
FSG statement on Philippe Coutinho
We wish to offer clarity as regards our position on a possible transfer of Philippe Coutinho.
The club’s definitive stance is that no offers for Philippe will be considered and he will remain a member of Liverpool Football Club when the summer window closes.