Фудбалски/трансфер дискусии

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Ако пропадне работава со ѓуптинов со пубертетски брк ала Педро, пратете го Дибала на социјалниве мрежи... и него со иста тактика ќе го врбуваат :D

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Ако пропадне работава со ѓуптинов со пубертетски брк ала Педро, пратете го Дибала на социјалниве мрежи... и него со иста тактика ќе го врбуваат :D
Му го издудлаа на Дибала веќе од јуве . Му ја дадоа десетката на Дел Пиеро . Легенда ќе бил на клубот

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Знам дека беше дерби но не ми текнуваше, проверив, во поразот од Ливерпул играше Насри, една недела пред легендарните 8-2 кај вас.
И мене како низ магла ми е тоа ама баш го заприметив дека игра како финале ЛШ да е.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
И мене како низ магла ми е тоа ама баш го заприметив дека игра како финале ЛШ да е.
Секој нормален клуб со барем мали амбиции ќе го отпуштеше Венгер тоа лето, цело лето лажеше дека барем еден од Фабрегас или Насри ќе остане, за на крај да заминат и двајцата, немаше донесено ниедно засилување освен кловнот Жервињо се до поразот од 8-2 а и после играчите што го донесе беа се пропалици (со исклучок на Мертесакер и донекаде Артета). И тој пораз отсегкогаш ми беше чуден, беше Арсенал ослабен и со еден куп повредени играчи, но стварно до ден денес не ми е јасно како можеа да изгубат со таков резлутат, дали беше депримираност, дали некаков бојкот.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.597
Поени од реакции
22.324
Малце е ова за дембеле? Колку треба за овај по твое? 240?
Бидете реални малце,повеќе од доволни се париве за ваква црнчуга.
Ic drug neka baraat.

Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Секој нормален клуб со барем мали амбиции ќе го отпуштеше Венгер тоа лето, цело лето лажеше дека барем еден од Фабрегас или Насри ќе остане, за на крај да заминат и двајцата, немаше донесено ниедно засилување освен кловнот Жервињо се до поразот од 8-2 а и после играчите што го донесе беа се пропалици (со исклучок на Мертесакер и донекаде Артета). И тој пораз отсегкогаш ми беше чуден, беше Арсенал ослабен и со еден куп повредени играчи, но стварно до ден денес не ми е јасно како можеа да изгубат со таков резлутат, дали беше депримираност, дали некаков бојкот.
Секој нормален клуб ќе го отпуштеше Венгер после бруката со Калстром.

У ситуација коа 90% од средњаците ти се повредени и очајно ти треба замена во средниот ред, ти во зимскиот преоден рок го носиш дедото Калстром... повреден...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
  • Сакавте да испадните од Топ 4 за да мрднете од летаргијата и самиот Венгер и покрај тоа што завршивте 5ти Венгер пак остана и плус нов договор:pos:, како намерно да работат против клубот сите шо се инволвирани во Арсенал.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Шо е најтрагично, таа сезона со Калстром завршивме у топ 4 :icon_lol:

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Некако не ми соодветствуваат информацииве со тоа што беше пренесувано ама како и да е, не можеш да ги споредиш Барселона и Дортмунд. Барселона може да си дозволи да се ослободи од било кој освен Меси, прво зошто имаат appeal кон други играчи и како што гледаме со црњава, спремни се во подрум да се кријат само за да играат таму и како второ, Дортмунд се финансиски послаби и секако дека секое евро плус кое ќе го извлечат им значи, далеку од тоа дека ви го држат заложник. Затоа и купуваат таленти од цела Европа, знаат дека кога тогаш ќе дојде часот за продавање. Само не можат тие да се однесуваат како во супермаркет, кој дојди, земи играч, без никаков пружен отпор. Кај навивачите како прво не се остава впечаток на амбициозен клуб.

Еве прашај ги навивачите на Арсенал што мислат за периодот кога секоја година го шиткаа капитенот/најдобриот играч.
Уште не сум сигурен дека ова го сфатиле(така им одговара) мојве. Сега со Санчез, Озил, Чембрлејн имаат шанса да покажат дека нешто се сменило.
Иначе дур сум жив нема да им го заборавам рвп, а него ако го сретнам некогаш Господ здравје не му бега буфтање.
На кратко тоа е :D[DOUBLEPOST=1502403900][/DOUBLEPOST]Значи Дортмунд одбиле 100м од поштениве. Ѓупаков се налутил не отишол на тренинг и манал unfollow. Нациве се скренале го рокнале во подрум. Ѓупаков имат 3 дена да размислит(со што? :unsure:) дали сакат 4 години да ги поминит на трибини или на терен.

Последно уредено:
Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.380
ПСЖ 155 мил понудиле за Мбапе, Монако сака 200.. изгледа за 180 ќе бидни работава
И со Облак и Фабињо преговарале

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
У право си се Дортмунд, негов играч и што сакаат ќе си прават. Ако сакаат ќе го дадат на Баерн за 1мил, ако сакаат ќе им бараат 500мил на Барса. Овој требало да мисли кога потпишува договор, а не му светнале парите па за другото мање битно. Ако мислесл дека вреди и дека треба да игра за поголема екипа ќе си потпишел помал договор, ќе си вметнувал клаузули.

А ова што го прави ПСЖ е срамота. Срамота за Уефа, а не за ПСЖ. До вчера немаа пари за леб, а денеска фрлаат по милијарди во еден трансфер рок. Се знае од каде доаѓаат парите и Уефа го знае тоа и ако сакаат може да направат нешто, ама сигурно и они си се вмешани во сето ова.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.492
Поени од реакции
10.246
Тоа оди заедно со клубот или што мислиш Венгер преговара со играчите за нов договор?Секое одење на тие битни играчи беа и нормално оти ќе сe одлуки на клубот заедно со Венгер,но пред се на клубот.Тој период се знаеше што и како беше.За другите работи е океј.Сега кога треба да покажат дека тие времиња се поминати,жалните тешко им оди.

Последно уредено:
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
@Џони Вајсмилер уште веруваш во трансфер?

http://www.liverpoolfc.com/news/first-team/271620-fsg-statement-on-philippe-coutinho
FSG statement on Philippe Coutinho

We wish to offer clarity as regards our position on a possible transfer of Philippe Coutinho.

The club’s definitive stance is that no offers for Philippe will be considered and he will remain a member of Liverpool Football Club when the summer window closes.
Се заебаа, вака и за Торес имаше (n)

Kajgana Shop

На врв Bottom