Ернесто ЧЕ Гевара
Hasta La Victoria Siempre
- Член од
- 21 јуни 2010
- Мислења
- 14.731
- Поени од реакции
- 22.890
На only me ќе ги стави сликите со Дортмунд, нема да ги избрише, пошто може ќе им се врати некад...Какво циганче. Ај не може и лајковите да ги тргне.
Пак ќе спомнам, деген како Насри кој само заради неговиот карактер се упропасти како фудбалер даваше се од себе за Арсенал до дента кога го потпишаа Сити. Дури и ако добро ме служи помнењето, мислам дека баш против Сити ли му беше последната утакмица, трчаше како луд, врискаше по другите а слободно можеше да си бојкотира.И левандовски се знаеше дека ќе си оди али барем професионално си изигра иако и он можеше да прај глупости да го пуштат една год порано.
Знам дека беше дерби но не ми текнуваше, проверив, во поразот од Ливерпул играше Насри, една недела пред легендарните 8-2 кај вас.Пак ќе спомнам, деген како Насри кој само заради неговиот карактер се упропасти како фудбалер даваше се од себе за Арсенал до дента кога го потпишаа Сити. Дури и ако добро ме служи помнењето, мислам дека баш против Сити ли му беше последната утакмица, трчаше како луд, врискаше по другите а слободно можеше да си бојкотира.
Малце е ова за дембеле? Колку треба за овај по твое? 240?Izleze vest dembele bil doma cekal so spakujni kuferi da kinisa za barselona mislel denes ke se dogovorat i zatoa ne trebal na trening da ide. Demek ne bil lut za suspenzijata pfrifakal deka e zasluzena. E sega koj mu dal informacija deka denes dortmund ke prifati ne znam. Demek barsa sega ke ponudela 90m plus 40m bonusi. Podobro neka ne si go trosat vremeto i neka baraat drugi igrac.
Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk