Game of Thrones

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
У следеча епизода Сем и Гили за една ноќ ќе научат како се лечи змај ранет од копје.
100% ќе биде клише сцена каде Гили ќе му укаже нешто очигледно и Сем ќе рече: „Леле, како можев да бидам толку глуп да не ми текне, Гили ти си мајстер Ајнштајн!“

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Ова исто коа јас спремав испити у една ноќ :D
И на крај положуваш на среќа, исто како Сам усспеа да го излечи Џора.[DOUBLEPOST=1502372277][/DOUBLEPOST]
100% ќе биде клише сцена каде Гили ќе му укаже нешто очигледно и Сем ќе рече: „Леле, како можев да бидам толку глуп да не ми текне, Гили ти си мајстер Ајнштајн!“
Па Гили е од позади ѕидот и ги даваа децата на најт вокерите, така да мора нешто да знае :P

Член од
14 август 2006
Мислења
45.352
Поени од реакции
84.575
Абе колку и да звучи нелогично, можда ете баш тука имало некоја дупка у водата. Случајно. Така се погодило.
Има други работи во серијата кои се необјасниви.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.352
Поени од реакции
84.575
Каква врска има водава колку е длабока бре??
Ти личи ли на тебе водата коњот кај што трча на сликата погоре дека е десет метри длабока или ти личи дека е 10 сантиметри длабока?

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.087
И јас не сакам да умре Џејми, сега е поличен со модернава фризура што ја фура последниве сезони, го фати трендот. А богами и Џон со репчето.

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
Тонењето на Џејми беше дадено од негова перспектива, нему му изгледаше како десет метри да пропаѓа надолу. Near death experience се вика тоа. Ви се нема случено некој од спротивна лента да почне да претекнува на 20 метри пред вас, или пак да приметите дека седите на промаја?

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.209
Абе на промово Jon рече дека white walkers идат накај Eastwatch-by-the-Sea, така? Таму кај што се сместени wildlings? Биче покољ 6та епизода таму, така ми изглеа. :icon_mrgr:

Kajgana Shop

На врв Bottom