Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
20746364_497376100603254_6392829358470897785_o.jpg

У следеча епизода Сем и Гили за една ноќ ќе научат како се лечи змај ранет од копје.

100% ќе биде клише сцена каде Гили ќе му укаже нешто очигледно и Сем ќе рече: „Леле, како можев да бидам толку глуп да не ми текне, Гили ти си мајстер Ајнштајн!“

Ова исто коа јас спремав испити у една ноќ :D
И на крај положуваш на среќа, исто како Сам усспеа да го излечи Џора.[DOUBLEPOST=1502372277][/DOUBLEPOST]
100% ќе биде клише сцена каде Гили ќе му укаже нешто очигледно и Сем ќе рече: „Леле, како можев да бидам толку глуп да не ми текне, Гили ти си мајстер Ајнштајн!“

Па Гили е од позади ѕидот и ги даваа децата на најт вокерите, така да мора нешто да знае :P

Абе колку и да звучи нелогично, можда ете баш тука имало некоја дупка у водата. Случајно. Така се погодило.
Има други работи во серијата кои се необјасниви.

Каква врска има водава колку е длабока бре??
Ти личи ли на тебе водата коњот кај што трча на сликата погоре дека е десет метри длабока или ти личи дека е 10 сантиметри длабока?

И јас не сакам да умре Џејми, сега е поличен со модернава фризура што ја фура последниве сезони, го фати трендот. А богами и Џон со репчето.

Тонењето на Џејми беше дадено од негова перспектива, нему му изгледаше како десет метри да пропаѓа надолу. Near death experience се вика тоа. Ви се нема случено некој од спротивна лента да почне да претекнува на 20 метри пред вас, или пак да приметите дека седите на промаја?

Абе на промово Jon рече дека white walkers идат накај Eastwatch-by-the-Sea, така? Таму кај што се сместени wildlings? Биче покољ 6та епизода таму, така ми изглеа. :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom