Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
и куварот медо до неа
тоа е тоа пријател, за пажња не суперкуп, ко што реков да треба да се наведнат kaj Погба и Лукаку, ќе се наведнати куварот медо до неа![]()

Аман бе шо стори.... хумор-Тудор.................................................. Џони го пробиваш дното пријателе, не се обидувај друг пат.Да те еби Игор Тудор
За кого е муабет?Таа шпиц нослата имаше постирано слика од вип делот на стадионот ( ако постои вакво нешто) бар така пишуваше у дескрипшнот на сликата.
Кујзне со кој олигарх се таслачи да ти ебам тоа умрената курва.
За Дилавер Бојку Леку.За кого е муабет?
Скишреза брат ...По ..... За Инче било ..... Не е згодна ....За Дилавер Бојку Леку.
Добро бе брат а ти?Скишреза брат ...По ..... За Инче било ..... Не е згодна ....
Да те ебе мојата поранешна наставничка по географија, родум од Кочани, Благородна.Скишреза брат ...По ..... За Инче било ..... Не е згодна ....
Сфаќаш сега зошто не ги кривам ич овие што препродаваат??И јас исто неможам да разберам зошто Уефа пушташе лотарија воопшто за натпреварот кога пак илјадници луѓе влегоа без лична идентификација,без никакви документи и еден куп карти раздадени по мајмуните партиски од ФФМ и општо од двете политички партии..се испофалија сите дека се на натпреварот а глата ќе ја ставам дека 50% немаат добиено карта на лотарија...мајмунска работа бе,па јас со крстот на чело се плашев да купам на црно да не не ме пуштат , а имаше еден куп луѓе така што влегоја....и конечно кога се решив да одам на еден фудбалски натпревар а тоа е Вардар-Фенербахче овие умрените 2000 денари картите ги направија..мрш да ви ебам све фиромско