UEFA Super Cup 2017 - Real Madrid vs. Manchester United

• Креатор на темата Креатор на темата OMG!!
  • Време на започнување Време на започнување
20643570_2404124653066386_7294120944190884533_o.jpg

Уште не можам да се соземам, сеа додека не сум паднала од замор само ќе кажам пофалби до сите што се допатувани од двата табора, цело попладне имавме и групно дружење во парк, овие моменти вредат :cuc: Честитки до Реал!!!

П. С. Абе најлесно е Фелаини да се хејта. Микитарјан, Андер, Лингард, Смолинг беа нула. Стварно не знам што лошо направи Фелаини ама најлесно е да имаш scapegoat.

Последно уредено:
Да ми го јадат курот тие од УЕФА од 226 профила ќе аплицирав пичка ви материна педерска.
Не доби карта ли ?

Денеска Сити радио имаа наградна игра и мислам дека лесно било да се добие карта од нив. Се што требало е да се сликаш на неутралната фан зона некој таму хаштази да се пишат и да ти лакуваат луѓе а ако ти ја приметат сликата Сити радио ќе ти дадат карта.

Не доби карта ли ?

Денеска Сити радио имаа наградна игра и мислам дека лесно било да се добие карта од нив. Се што требало е да се сликаш на неутралната фан зона некој таму хаштази да се пишат и да ти лакуваат луѓе а ако ти ја приметат сликата Сити радио ќе ти дадат карта.
Филмаџии тешки испаднаа и од УЕФА, 95% бев сигурен дека нема да бараат идентификација, ќе треба цел ден да се наполни стадионот така, ама ете пичка сум и јас за некои работи.. :) Здравје, ќе ги начекаме некаде во Мадрид, Минхен, Барселона.. голем кур во Скопје, хехе.

Добра организација, иако пак тоа влегувањето може помалку селски да биде. Штета што толку карти отидоа у косово и татарстан.
Којзнае кога ќе биде ова следен пат.
Сепак, настан на денот е одлуката на Вардар максимално да го рашири анусот со цената за картите. Што ли ќе беше да играа за ЛШ или во ЛШ и затоа следен пат кога ќе се игра ваков фудбал на градски прашање дали ќе гледаме скоро.

И јас исто неможам да разберам зошто Уефа пушташе лотарија воопшто за натпреварот кога пак илјадници луѓе влегоа без лична идентификација,без никакви документи и еден куп карти раздадени по мајмуните партиски од ФФМ и општо од двете политички партии..се испофалија сите дека се на натпреварот а глата ќе ја ставам дека 50% немаат добиено карта на лотарија...мајмунска работа бе,па јас со крстот на чело се плашев да купам на црно да не не ме пуштат , а имаше еден куп луѓе така што влегоја....и конечно кога се решив да одам на еден фудбалски натпревар а тоа е Вардар-Фенербахче овие умрените 2000 денари картите ги направија:facepalm:..мрш да ви ебам све фиромско

Секоја чест за Реал Мадрид Тв,кој гледал преку нив вчера и денес,ќе знае,колку одличен пренос направи ја .....Цело време живо пред стадион и од околу Скопје и презентации и стории ....Абе мераци,најголем што ги дупеа Грциве со чисто име Филип 2 Арена,Александар Македонски и МАКЕДОНИЈА:pusigo:

А земјоделскана МУТВ ,абе куртони живи .... мртва содржина ....Ништо немаше ... :popce: Абе да спомнаа некаква презентација ... Цело време снимки од стари натпревари:lolzz: Култура бе,почит бе ....Шпанците буквално прекрасни,покажаа почит каде се игра,стории итн,се ама се ....Браво :):):)

Србиве од Арена канал,се утепаа од јадење гомна дека не требало кај нас,туку кај нив требало организација да се случи,зошто Уефа дозволи....Еден гостин им го тури со изјава,Македонците 2 години жестоко лобираа,направи ја најмодерен на Балкан,а ние во Србија само со тие од Југославија стадиони:LOL::LOL::LOL: Супер изработено ....(y)(y)(y)(y)(y) Кој нека хејта отварање,тоа сме ние,традиција од нашите предци ...Г:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

И моментот со шошонското знаме да си го пикнат од организација у клоака. Па баш од него отидоа изјава да бараат, шупци учкарски.

Дечки јас се сликаф со рОналдо ама неви ја праќам сликата него не тоа него дека се сликаф со Роналдо кој сака аутограм од мене ефтино, 2500 еуро.

Позз до Фелаини сликата :pos::pos::pos:

YO ADRIAN WE LOST 2 1 And RONALDO DIDNT EVEN START"!!!!

И јас исто неможам да разберам зошто Уефа пушташе лотарија воопшто за натпреварот кога пак илјадници луѓе влегоа без лична идентификација,без никакви документи и еден куп карти раздадени по мајмуните партиски од ФФМ и општо од двете политички партии..се испофалија сите дека се на натпреварот а глата ќе ја ставам дека 50% немаат добиено карта на лотарија...мајмунска работа бе,па јас со крстот на чело се плашев да купам на црно да не не ме пуштат , а имаше еден куп луѓе така што влегоја....и конечно кога се решив да одам на еден фудбалски натпревар а тоа е Вардар-Фенербахче овие умрените 2000 денари картите ги направија:facepalm:..мрш да ви ебам све фиромско
Ако не беше лотаријата ќе имаше многу повеќе незадоволни вака кој добие арно кој не немал среќа. Дечки толку карти за обичната раја.

Сите бивши и сегашни функционери таму и се знае, дека ќе има за нив.

Ама сите влијателни фаци кои отидоа со цел да се сликаат и собираат лајкови на фб, жими оноа што имаат добиено карти. Го имаат излижано газот на овие од партија. А другите нека ги лажат дека треба да имаат многу голема среќа за да бидат извлечени.

Софтверот за аплицирање никако не може да го излажете, мора точни информации од пасош или лична карта за сите што ќе аплицирате, затоа што на влез ќе ве проверуваат. Ова им беше пропуст.

Онаа нослата сеа ќе се посере со ставање на слики од Роналдо, па и Серит и ред други кои беа таму мислиш дел се од навивачки групи. Па и имаа пристап до лица од клубовите.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Таа шпиц нослата имаше постирано слика од вип делот на стадионот ( ако постои вакво нешто :cautious: ) бар така пишуваше у дескрипшнот на сликата.
Кујзне со кој олигарх се таслачи да ти ебам тоа умрената курва.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom