- Член од
- 10 мај 2009
- Мислења
- 1.880
- Поени од реакции
- 1.990
Иско човече

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Честитки до Реал!!!Не доби карта ли ?Да ми го јадат курот тие од УЕФА од 226 профила ќе аплицирав пичка ви материна педерска.
Филмаџии тешки испаднаа и од УЕФА, 95% бев сигурен дека нема да бараат идентификација, ќе треба цел ден да се наполни стадионот така, ама ете пичка сум и јас за некои работи..Не доби карта ли ?
Денеска Сити радио имаа наградна игра и мислам дека лесно било да се добие карта од нив. Се што требало е да се сликаш на неутралната фан зона некој таму хаштази да се пишат и да ти лакуваат луѓе а ако ти ја приметат сликата Сити радио ќе ти дадат карта.
Здравје, ќе ги начекаме некаде во Мадрид, Минхен, Барселона.. голем кур во Скопје, хехе.
..мрш да ви ебам све фиромско
Абе да спомнаа некаква презентација ... Цело време снимки од стари натпревари
Култура бе,почит бе ....Шпанците буквално прекрасни,покажаа почит каде се игра,стории итн,се ама се ....Браво 

Супер изработено ....

Ако не беше лотаријата ќе имаше многу повеќе незадоволни вака кој добие арно кој не немал среќа. Дечки толку карти за обичната раја.И јас исто неможам да разберам зошто Уефа пушташе лотарија воопшто за натпреварот кога пак илјадници луѓе влегоа без лична идентификација,без никакви документи и еден куп карти раздадени по мајмуните партиски од ФФМ и општо од двете политички партии..се испофалија сите дека се на натпреварот а глата ќе ја ставам дека 50% немаат добиено карта на лотарија...мајмунска работа бе,па јас со крстот на чело се плашев да купам на црно да не не ме пуштат , а имаше еден куп луѓе така што влегоја....и конечно кога се решив да одам на еден фудбалски натпревар а тоа е Вардар-Фенербахче овие умрените 2000 денари картите ги направија..мрш да ви ебам све фиромско
) бар така пишуваше у дескрипшнот на сликата.