UEFA Super Cup 2017 - Real Madrid vs. Manchester United

• Креатор на темата Креатор на темата OMG!!
  • Време на започнување Време на започнување
Аха, и тоа ми беше сомнително затоа да си прашам реков да видам од искуство како е со сообраќајов во такви периоди. Имам и друга опција кај роднина во автокоманда да ја оставам колата изгледа така ќе треба.
Затворено ќе е утре од Влада до Рузвелтова, инфо од вработен во МВР.

Erm... Трофеите?
Не верувам дека ќе можат да се извадат добри фотки од гужвата, да имаше ред, секој посебно да се слика како кога ги донесоа во ФФМ да, ама вака...

Не верувам дека ќе можат да се извадат добри фотки од гужвата, да имаше ред, секој посебно да се слика како кога ги донесоа во ФФМ да, ама вака...
Не знам, јас најмалце 20 души видов на ФБ сликани со трофеите и немаше гужва.

Аха, и тоа ми беше сомнително затоа да си прашам реков да видам од искуство како е со сообраќајов во такви периоди. Имам и друга опција кај роднина во автокоманда да ја оставам колата изгледа така ќе треба.
Многу далеку е тоа. Најполн стадионот во оваа форма беше на Вардар - Бате Борисов пред неколку години, ама мерките за безбедност не верувам дека ќе бидат исти како тогаш, така да никој точно не може да ти каже каде е ем најблиску, ем да не заглавиш у гужва.

Официјалниот акаунт на УЕФА на Инстаграм снимил стори од фонтанана на плоштад и во неа циганчиња како се бањаат :pos: :pos:

Доаѓаа од кај пластичарите или од обиколница? И у двата случаја имале што да видат :))) И брао за мајсторот со пун леви што сврте кај Алумина U turn.

Доаѓаа од кај пластичарите или од обиколница? И у двата случаја имале што да видат :))) И брао за мајсторот со пун леви што сврте кај Алумина U turn.
Од подвозникот кај Ќерамидница е најбоље, скопско шанзелизе.

Цената на картите на црно веќе почна да паѓа ми нудат 200 евра за карта колку само карти ќе пропаднат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom