Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нека ги уапсат брачата од тетов вака
епа шо фајде онда?И нив треба да ги упасат ама немаат мадиња да одат таму бидејќи знаат дека со рафали калашников ќе му излезат кога ќе извадат налог за апсење.
Он треба да го охрабри својот тим, наместо да збори дека не се доволно добри, ама реално така е, ептен е голема разликата во квалитетот, посебно кога ќе видиш кои ќе им играат во одбранаАј малце за утрешниот натпревар, манчестеровци уште од сега со оправудавања бе?
Прегледај го приврзокот 175368
Нормално, се е можно, искрено нема да ме чуди и да победите иако Реал се фаворити во натпреваров. Ама Мурињо прави како Реал против ФК Таор да играат па до толку имало разлика во квалитетот.Ќе ве истресиме за сите пари, седи мирен!![]()
Фаворити сте нема што. Јас шанса гледам да потфрли средината на Реал за да стори нешто Јунајтед. Затоа не ме плаши толку одбранта на Јунајтед колку што ме плашат Крос, Модриќ и Иско.Нормално, се е можно, искрено нема да ме чуди и да победите иако Реал се фаворити во натпреваров. Ама Мурињо прави како Реал против ФК Таор да играат па до толку имало разлика во квалитетот.
Не ваљда? Нема шанси до волку да се оштети теренот бе после саат време тренинг, ова личи на нива обработена. Нема шанси да е вистинска сликава, дај друг извор некој.Тревата на Телеком Арена после тренинзите на Манчестер Јун. и Реал Мадрид.....
![]()
Она што го гледам по Livestream e греота за гледање....Утре со чизми наместо копачки нека излезат на терен.