Драга Кајгана (виртуелен дневник)

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.675
Поени од реакции
14.557
IMG_0935.PNG

Драга... и официјално после долги години тешка мистерија, конечно може да се утврди дека некогашниот тукашен член nescafe е никој друг, туку светски познатата музичка ѕвезда Џастин Бибер.!

|gor

Шмрчем амфетамин
Член од
12 јануари 2010
Мислења
1.421
Поени од реакции
2.503
Цел живот сонуваш да отидеш на Сан Сиро и Монца, и дознаваш дека на твојот роденден Милан ќе доаѓа во Скопје, а ти живееш во странство. Пу си ебам 'ксметот мувлосан.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Цел живот сонуваш да отидеш на Сан Сиро и Монца, и дознаваш дека на твојот роденден Милан ќе доаѓа во Скопје, а ти живееш во странство. Пу си ебам 'ксметот мувлосан.
Па поблиску ти е Милано него Скопје ебате тоа. :D

клише mode on
ок модератори се извинувам што цитирам во темава
клише mode off

пеја те молам немој бан бато

Член од
23 август 2013
Мислења
296
Поени од реакции
640
Изморена левел: I can hear the voices again.
Ама слободен викенд на времево е премногу примамлива понуда за да не си спремен душа да остаиш у петок за да направиш се.
Има да потонам у купка, да направам све живо од домашни третмани, поштено да “усисам“ све благо у куќата и да читам или погледам некој филм/серија уз чашка/две/три.
И така додека не се комирам.
И убаво си планирам вака све и на крај само набрзина ќе се истуширам и ќе се комирам.
Искуство е тоа.
Си знам пред да се деси.

Џ

ЏинЏер

Гостин
К,
Денес се изнапцув мајки и шајки на се живо и диво. Знам, не доликува на дама, ама среќа па никад не сум ни била дама :toe:
Сите ме нервираат деновиве, мораше негде да се истури таа нервоза. На крај, таа чест ја имаше рандом идиот што ќе ме прегазеше возејќи во погрешна насока во едносмерна уличка. Сите пцовки и навреди што ги знаев му ги изнакажав, а богами бев и доволно креативна да уфрлам некои нови, досега нечуени од човечко уво. Сега се осеќам мирна ко 3 дена да сум медитирала. :pipi:
Нека ми трае миров бар следниве 2 недели, да издржам на работа без да убијам некого, па после... ГО-ДИ-ШЕН ОД-МОР :jeeee:.
Сум ти спомнала дека страшно мразам глупи луѓе?

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
На луѓето на кои до вчера си им помагал кога им било најтешко, поради една причина поради која ти пукнал филмот и лошо си изреагирал, они сега се обидуваат да ти вратат и тоа го прават на најподмолниот начин. Канализација луѓе:гомце:

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
I miss you in my room, on my bed, under the same light and night. I miss you next to me, to drink with and have talks about life. I miss you in my private time, to put fingers in your hair, while you are sleeping and dreaming who knows about what. I miss in my life, now and forever, because I know you will never be mine. My bed is so lonely, the drink has no one to toast with, my fingers are empty and my soul is blue. So fuck you!

Последно уредено:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.343
Поени од реакции
24.018
Дај бе пишите или на македонски или на албански. Шо мода е ова саде на англиски па уште и латиница.
Брееј луѓево. Малце беше овој келнерот кумановски шо пиши на пичке си материне јазик, уште вие фалевте со то англискиот.

Kajgana Shop

На врв Bottom