Фан Клуб: Барселона

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
WOWOWOWOWOWOWOWOWOW
а ти од каква перспектива гледаш бе? Од паркинг? Просечен пропаднат кладионичар, експерт за секоја тема, затоа за кур не те бива.

Што има врска ако ја и Роземберг би воделе клуб (не знам од кај го извади ова водење на клуб) со тоа што ти си алчен по пари и мислиш дека секој мора да размислува како тебе. Т.е ти не мислиш така, ти знаеш дека секој човек мора да одбере 500 милиони место 200 и светски позната кариера.

Од наша перспектива сме си гледале. :pos::facepalm: Класичен предмет зезања на форумов.
Да не се Џони и Стелт форумов одамна ќе беше мртва рупа.
Каков паркинг?..ти мене лично ме познаваш дали сум пропаднат кладионичар или дали ме бива за кур или не?

Јас ти потенцирам дека една нормална бизнис коорпорација и еден професионален спортист не размислува како вас и уверен сум дека и вие да бевте на истата позиција немаше вака да размислувате ама од сегашна перспектива како просечни фиромци лесно е да коментирате за туѓи пари.

И ти ме споредуваш со единицата мерка за глупавост на форумот Стелт што не знае еден нормален цивилизиран муабет да направи без да навреди некој што има спротивно мислење од неговото..јас кој имам навредено кога дискутираме?..ова е форум секој можи да си ги кажува сопствените ставови ама да вреѓам тоа е премногу ниско и недостоинствено..па и уште да му барам грешки во буквите на некој во пишењето како тебе тоа е неиживеано и ретардирано.

И те молам друг пат не коментирај нешто во врска со мене лично кога не си соодветно информиран барем не на јавен форум тука да се срамиш

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Каков паркинг?..ти мене лично ме познаваш дали сум пропаднат кладионичар или дали ме бива за кур или не?

Јас ти потенцирам дека една нормална бизнис коорпорација и еден професионален спортист не размислува како вас и уверен сум дека и вие да бевте на истата позиција немаше вака да размислувате ама од сегашна перспектива како просечни фиромци лесно е да коментирате за туѓи пари.

И ти ме споредуваш со единицата мерка за глупавост на форумот Стелт што не знае еден нормален цивилизиран муабет да направи без да навреди некој што има спротивно мислење од неговото..јас кој имам навредено кога дискутираме?..ова е форум секој можи да си ги кажува сопствените ставови ама да вреѓам тоа е премногу ниско и недостоинствено..па и уште да му барам грешки во буквите на некој во пишењето како тебе тоа е неиживеано и ретардирано.

И те молам друг пат не коментирај нешто во врска со мене лично кога не си соодветно информиран барем не на јавен форум тука да се срамиш
Па да не си пропаднат нема да корнеш од пцуење по секој ебан тим на планетава и да вадиш малоумни теории на загоров за наместени утакмици, првенства, и слични твои филмови.

Прво, неспоредливо е бизнис корпорација и фудбалер. Второ, по 6ти пат, ти ако си алчен по пари не мора да значи дека секој ебан човек на планетава мора да размислува како тебе. Како може ти да бидеш уверен како јас размислувам сега и како би размислувал во хипотетичка ситуација да сум професионален фудбалер. Кој си ти?

Не те споредувам со единица мерка за глупавост, Стелт е глуп и иритира, ти си предмет зезања и смешен коа ќе се заинатиш као коњ. :icon_mrgr: Ова со спротивното мислење, немој не ме јеби, Стелт вреѓа затоа е глуп и нецивилизиран ама ти........... хахахахахахахахахахахаха па ти убедуваш некој со спротивно размислување од твоето, да мисли као тебе. Еве ова последново за кое дискутираме ти е пример пар екселанс. Знаеш ти како јас размислувам и како морам да размислувам. З.
И тоа што ти наоѓам не се грешки во буквите, туку грешки во изговор, 4 пати да пишеш Делфовеу не е грешка во букви туку константна неписменоќа у изговор. Борусија Минхенгладбах, Леичестер, Лајпциш, Француска Гвинеја, Анџелоти и уште милијарда вакви.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
И тоа што ти наоѓам не се грешки во буквите, туку грешки во изговор, 4 пати да пишеш Делфовеу не е грешка во букви туку константна неписменоќа у изговор. Борусија Минхенгладбах, Леичестер, Лајпциш, Француска Гвинеја, Анџелоти и уште милијарда вакви.
Да не ја труеме темата со глупостите твои само морам тука да те демантирам..

Минхенгладбах е полесно за изговарање на Македонскиот јазик па Менхенгладбах(што е оригинал Германски) не иди природно за изговарање на нашиот мајчин јазик па затоа така ми е полесно и така го пишам што не значи дека е правилно.

Леичестер никогаш не сум напишал туку пишев Лечестер бидејќи така ми е полесно и поприродно и сите ќе ме разберат и така сите го знаат како Лечестер а не Лестер.

Лајпциш е правилно,имам одредено познавање на Германскиот јазик бидејќи учев долго време и те молам барем за ова не се бламирај ..исто како Лајпциг и Лајпцих.

Француска Гвинеја на пишав бидејќи не кладов на дикат во врска со таа небитна Француска колонија туку поентата ми беше за Флорент Малуда.

Анџелоти ми е многу поприродно и помеко на самиот јазик отколку да го кршам со Анчелоти..па таа е причината кога го пишав а не неписменоста како што сакаш да кажиш во изговорот..ти немаш со мене во живо дискутирано па неможиш да тврдиш дека некој е неписмен во изговорот..пола Скопјани на форумот користите несоодветни зборчиња па никој не ве критикува во врска со тоа бидејќи секој си го користи својот изговор од крајот каде што доаѓа доколку е разбирлив секако.

Досега молчев бидејќи сметав дека не е потребно конкретно да ти објаснувам со тоа што го пишував ама сега искрено ја претера..тоа ако пцујам по темите за кладилница ништо не мора да значи туку си ја испуштам исфрустрираноста па подобро е тука на форум отколку околината да ја замарам со проблеми што не ги интересира.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.665
Поени од реакции
14.539
Леле средношколецов го слушај ццццццццццццццццццццццццц

A на пропаднатиот судија од битолскиот крај ова му е „ново“, прочитано од еден што не можат ни да го измерат во истото - единица мерка за глупавост на форумов.

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
види до каде стаса дискусијава, а се почна од едно циганче наречено Нејмар...

Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
Како би ги рангирале можните замени на Нејмар без да се земаат во обѕир одредени околности?(Мбапе навивач на Реал, Атлети имат трансфер бан, Ливерпул не го дават Кутињо во никој случај итн)

1. Мбапе
2. Дибала
3. Сане
4. Азар
5. Дембеле
6. Марсиал
7. Алексис
8. Гризман
9. Али
10. НеКутињо

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.677
Поени од реакции
22.790
Како би ги рангирале можните замени на Нејмар без да се земаат во обѕир одредени околности?(Мбапе навивач на Реал, Атлети имат трансфер бан, Ливерпул не го дават Кутињо во никој случај итн)

1. Мбапе
2. Дибала
3. Сане
4. Азар
5. Дембеле
6. Марсиал
7. Алексис
8. Гризман
9. Али
10. НеКутињо
Мбапе може да е и заколнат навивач на Реал, ама со оглед на тоа што он најверојатно ќе си оди од Монако, ако загризаат нашиве може и да го земеме.
Алексис не би било лошо, или Марсијал. :D
Дибала, Гризман и Дембеле не би сакал да ги земеме за таа позиција, бидејќи се леваци.

Ако јас се прашувам, би го играл Деулофеу лево крило, а парите од Нејмар би ги потрошил на еден или двајца играчи за во средината.

Член од
10 март 2014
Мислења
1.029
Поени од реакции
1.286
Мбапе е како "темпирана бомба" ако го земиме.Голем фан на Реал бил може истово да ни го напрајт.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.404
Поени од реакции
38.911
Мбапе чекаше да си оди Нејмар , па да објави дека си заминува од Монако. Најверојатно со намера да издејствува подобар договор од Реал особено сега и Барса ако влезе во игра. Не се надевам , а и не сум фан на него да биде донесен со оглед дека трансферот ќе биде најмалце 160 милиони.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
На крај од Ла лига ќе ни го начукаат, ќе прифатат у 5 до 12 и оди купи за тоа време неколку квалитетни играчи. Барса ќе биде ебаната страна како и да ја вртиме.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.677
Поени од реакции
22.790
На крај од Ла лига ќе ни го начукаат, ќе прифатат у 5 до 12 и оди купи за тоа време неколку квалитетни играчи. Барса ќе биде ебаната страна како и да ја вртиме.
Не мора нашиве да чекаат од Ла Лига што ќе кажат. Секако дека Нејмар си оди, нека се ангажираат уште сега засилувањата кои ги планираат.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Што има врска ако ја и Роземберг би воделе клуб (не знам од кај го извади ова водење на клуб) со тоа што ти си алчен по пари и мислиш дека секој мора да размислува како тебе. Т.е ти не мислиш така, ти знаеш дека секој човек мора да одбере 500 милиони место 200 и светски позната кариера.
Последно што ми текнува е Ван Перси, одби 300,000 фунти неделно од Сити + приватен авион секој ден да го носи и да го зема од Лондон за да дојде во Јунајтед кај Фергусон, беше РВП на 160,000 неделно некаде.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Последно што ми текнува е Ван Перси, одби 300,000 фунти неделно од Сити + приватен авион секој ден да го носи и да го зема од Лондон за да дојде во Јунајтед кај Фергусон, беше РВП на 160,000 неделно некаде.
Ова сигурно не е точно, не постои ваков играч. Ван Перси морал да храни 1000 членови на фамилијата у Ротердам. Што мислиш лесно е со 160.000 фунти неделно? Како не бе!

Kajgana Shop

На врв Bottom