Џони Вајсмилер
Don't share my food
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 15.489
- Поени од реакции
- 15.506
Каков паркинг?..ти мене лично ме познаваш дали сум пропаднат кладионичар или дали ме бива за кур или не?WOWOWOWOWOWOWOWOWOW
а ти од каква перспектива гледаш бе? Од паркинг? Просечен пропаднат кладионичар, експерт за секоја тема, затоа за кур не те бива.
Што има врска ако ја и Роземберг би воделе клуб (не знам од кај го извади ова водење на клуб) со тоа што ти си алчен по пари и мислиш дека секој мора да размислува како тебе. Т.е ти не мислиш така, ти знаеш дека секој човек мора да одбере 500 милиони место 200 и светски позната кариера.
Од наша перспектива сме си гледале. Класичен предмет зезања на форумов.
Да не се Џони и Стелт форумов одамна ќе беше мртва рупа.
Јас ти потенцирам дека една нормална бизнис коорпорација и еден професионален спортист не размислува како вас и уверен сум дека и вие да бевте на истата позиција немаше вака да размислувате ама од сегашна перспектива како просечни фиромци лесно е да коментирате за туѓи пари.
И ти ме споредуваш со единицата мерка за глупавост на форумот Стелт што не знае еден нормален цивилизиран муабет да направи без да навреди некој што има спротивно мислење од неговото..јас кој имам навредено кога дискутираме?..ова е форум секој можи да си ги кажува сопствените ставови ама да вреѓам тоа е премногу ниско и недостоинствено..па и уште да му барам грешки во буквите на некој во пишењето како тебе тоа е неиживеано и ретардирано.
И те молам друг пат не коментирај нешто во врска со мене лично кога не си соодветно информиран барем не на јавен форум тука да се срамиш