Game of Thrones

Член од
14 август 2006
Мислења
45.401
Поени од реакции
84.689
https://www.reddit.com/r/freefolk/comments/57w3yw/my_awayforthelads_season_7_spoiler_timeline/

Ако некого го интересира шо ќе се случи, за е1 и е2 се беше точно до сега
Ова не е он што мисли дека ќе се деси (ко што вика) него ова е истеченото сценарио. Mega Spoilers S07 - не кликајте на линкот (ако неќете да знаете што има у цела сезона)

Надвор од споилериве:
Литлфингер има интересен развој.
У прва-втора сезона не можеш крајот да му го фатиш, мајстор шемаџија. Не можеш да го познаеш што сака.
После, у натамошните сезони почиње да кажува монолози со шаблонски злосторнички глас, кој кога го слушам го замишљам како си ги трља рацете додека збори, како што праат сите зли ликови по филмоите.
А откога почна да се телепортира по Вестерос, оглупаве уште повеќе, па стигнавме до тоа да му кажува на Џон - Еј Џон, ја ти помогнав а сега сакам да ја ебам сестра ти.

Последно уредено:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
ако некоја од теорииве испишани страни уназад се совпадне од А до Ж што би рекол еден член на форумов со некој пост каде што демек своја теорија има некој, го крка стапот авторот на постот.

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Педерска работа, така и лани ме заебаа тука, ебаве педерите. :D

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Секогаш има вакви генијалци. Јас се спојлнав, еве овде, пазете и вие. Па кој кур оставаш линк.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.401
Поени од реакции
84.689
Секогаш има вакви генијалци. Јас се спојлнав, еве овде, пазете и вие. Па кој кур оставаш линк.
Епа ја одма стаив предупредување, ама јеби га, постот ми отиде на следната страна.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Епа ја одма стаив предупредување, ама јеби га, постот ми отиде на следната страна.
Го едитирав првичниот :)
Педерска работа, така и лани ме заебаа тука, ебаве педерите. :D
Да бе како со R+L=J. Еј абе може Калиси и Сноу да се поврзани нешто некако, што викате, ми текна додека се туширав?

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.761
Поени од реакции
52.731
Не треба да се постира, ама сите знаеме веќе дека постојат ликови уште од пред некој месец за секоја епизода.

А тој што постираше си пишал ако ве интересира што ќе се случи, плус во самиот линк е наведено дека има спојлери, па ако некој отвори и си чита, негов проблем :D

Во секој случај, ако има некој што ги има прочитано, нека следи што теории се пишуваат и нека пријавува ако некој се избламира.

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Го едитирав првичниот :)

Да бе како со R+L=J. Еј абе може Калиси и Сноу да се поврзани нешто некако, што викате, ми текна додека се туширав?
Не разбирам, јас сум пишувал нешто вакво?

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.088
Аман пак од овие глупердиве, демек ми текна и она што јас мислам дека ќе биде, а подточки начукани по епизоди. Видов за прва и втора, да, така излезе, понатаму се воздржав да не читам.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.151
Поени од реакции
37.712
Аман пак од овие глупердиве, демек ми текна и она што јас мислам дека ќе биде, а подточки начукани по епизоди. Видов за прва и втора, да, така излезе, понатаму се воздржав да не читам.
Ама не пишува дека му текнало, туку има опишано сцени врз база на трејлери, слики од снимања и сл. Не викам дека не играло улога ликнатото сценарио, само барем не се прави наивен и глуп и не тврди дека е баба Ванѓа.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.088
Ама не пишува дека му текнало, туку има опишано сцени врз база на трејлери, слики од снимања и сл. Не викам дека не играло улога ликнатото сценарио, само барем не се прави наивен и глуп и не тврди дека е баба Ванѓа.
Колку сака нека врти трејлери, папараци фотки од снимања, али онака да ги погоди по ред во секоја епизода што ќе биде, тоа мало сутра дека е од трејлери.

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.865
Поени од реакции
10.358
Најмногу од се мразам Спојлер...

Не, сериозно - 7 години тие што ги имавме читано книгите претходно се воздржувавме, имавме заклучена тема, внимававме да не спојлерисаме случајно. Сега првпат по 7 години имаме ситуација кајшто и ние незнаеме што ќе се случи и ја имаме истата неизвесност како останатите, мислам не е фер некој со 2-3 реченици од некои со двогледи и телескопи што шпионирале кај што се снима да ни преебе сезона. За месец дена ќе заврши сезонава, не се добива Нобелова награда за читање спојлери на интернет и кобајаги мозгање теории.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.151
Поени од реакции
37.712
Колку сака нека врти трејлери, папараци фотки од снимања, али онака да ги погоди по ред во секоја епизода што ќе биде, тоа мало сутра дека е од трејлери.
А виде одоздола, под сите епизоди колку сцени има кои не знаел во која епизода да ги смести?

Kajgana Shop

На врв Bottom